July 30, 2010

Sampai Nangis Dibuatnya

Petang nie nak share entry sedih ngan korang semua...
Huhuhuhu...
Lynn sejak 2 malam nie asyik menangis jer...
Murah betul air mata nie keluar...
Mr. Hubby plak boleh buat tak tahu jer bila Lynn menangis...
Sampai betul hati dia...

Mesti korang tertanya-tanya apa yang dah terjadi kan...
Huhuhuhu...
Semua nie adalah gara-gara ini...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.


Rob Pattinson @ Edward Cullen...Si handsome yang berlakon dalam filem...


dan juga kerana mereka...

Richard Gere & Hachiko dalam...


Malam pertama Lynn menonton Remember Me seorang diri pada mulanya...
Mr. Hubby temankan waktu dah separuh citer nie dimainkan...
Memang arr jatuh cinta dengan Rob Pattinson nie...
Sangat handsome wei...
Dan sedih sungguh bila dia mati...
Emo sangat la Lynn nie...
Hehehehe...

Malam tadi pun air mata mencurah-curah kuar disebabkan Hachiko...
Sangat sedih melihat kesetiaan anjing ini seperti yang Zana ceritakan...
Lynn memang dapat tahu tentang citer nie daripada review yang Zana buat...
Yang kali nie nangis lagi teruk daripada malam sebelumnya...
Huhuhuhu...
Mengalahkan tengok citer Hindustan...
Mr. Hubby duk bantai gelak jer tengok Lynn...
Sabar jer la...
Korang jangan gelak plak pada Lynn...

Sebenarnya Lynn nie memang kaki nanges bila tengok part yg sedih2 nie...
Tak kisah la citer apa pun...
Lawaks kan...
Tapi itu la kenyataannya...
Lynn memang sensitif sket...

P/S : Sekarang nie hati tengah berdebar-debar plak sebab nak gie jumpa Teacher Qistina sekejap lagi...
Nak gie amek report card dia...
Huhuhuhu...
Doakan Qistina dapat feedback yang baik yer...

SELAMAT BERHARI MINGGU