July 19, 2010

Robbie Williams kembali sertai TAKE THAT

Wahhhh....Pagi2 berita dari Utusan Malaysia ini dah menggembirakan hati Lynn...Sangat suker dan mood Lynn sangat berbunga-bunga pagi nie bila dapat tahu yang Robbie Williams kembali sertai Take That semula setelah 15 tahun meninggalkan kumpulan itu...Okey, petikan berita adalah seperti di bawah nie yer...

LONDON 18 Julai - Kumpulan pop, Take That mengumumkan semalam, penyanyi Robbie Williams telah menyertai semula kumpulan itu untuk merakamkan album buat kali pertama secara berkumpulan sejak artis itu meninggalkan mereka 15 tahun lalu...Williams kembali bersama empat lagi ahli kumpulan itu iaitu Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange dan Mark Owen di New York September lalu dan album terbaru mereka akan diterbitkan pada November ini...

Sewaktu zaman kegemilangan Take That seawal tahun 1990-an...Lagu diorang yang top meletop yang Lynn ingat sampai sekarang adalah Back For Good & How Deep Is Your Love...

Robbie Williams...Sangat suker bila dia nyanyi lagu Supreme..Dan dia sangat charming yer...Hehehehe...

Jadi Lynn tak sabar2 nak menantikan November ini...Menantikan kehadiran album terbaru daripada mereka berlima yang semestinyer The Original Take That...Muahhhhss....

11 comments:

fikaryna said...

dia hensem kan..huhu..

LyNn HaMzAh said...

fikaryna : memang betul tu...dia memang handsome...

☆ lieya latif ☆ said...

wah hepi tul kak lynn....mmg peminat no 1 robbie williams akak nie heheheeh......

mysha said...

sHA taK taw lak R. Williams nih ada Group band dulu kak... FanatIk akak nih hehehe...

Poyaty said...

olollo kak lynn. take that zaman k.lynn ek? hehe. yaty pon suka juga robbie william solo. lagu dia besttt

LyNn HaMzAh said...

lieya latif : memang minat lieya ngan dia...hehehehe...

LyNn HaMzAh said...

mysha : memang dia ada group band...tp dulu2 dia x menyerlah sangat sebab mark owen dgn gary barlow yg lagi menyerlah...tp lepas dia kuar dari take that baru la org semua pandang dia...baru la dia top...

LyNn HaMzAh said...

poyaty : yup...di zaman kak lynn sekolah menengah...hehehehe...

SJB said...

Mesti famous balik kumpulan ni.

LyNn HaMzAh said...

SJB : betul la kak...sure akan famous balik diorang semua...

deaf_angel said...

masa dorang break up , smua jadi solo, robbie william yang paling top tau, lain2 tak berjaya sangat

jadi bila 4 tu nak regroup balik, robbie william tak mau join, dia nak tumpu jadi solo artis jugak..

tiba2...yang 4 tu bila regroup pelan2 dapat nama semula,
robbie william lak bintang dia malap dah

tu dia nak rejoin jugak....

ni apa aku tahu la