July 26, 2010

Punch Card, Qistina & Tuan NUFFNANG

Salam pagi Isnin untuk korang semua...
Huhuhu...
Hari nie tak ler Monday Blues...
Tapi bengang sket arr...
Sebab pagi nie Lynn terlewat punch card...
Huhuhu...

Lynn punch hari nie 8.01 pagi...
Tak boleh ker punch card tunggu sampai Lynn datang baru bertukar ke 8.01 pagi...
Sedih wei...
Sebab kali nie dah 3 kali Lynn lewat untuk bulan nie...
Hari nie lewat sebab hujan lebat pagi nie...
Anak dara kesayangan Lynn pun sajer jer melengah-lengahkan masa pagi tadi...
Nak dimarah takut dia melalak tak nak pergi school...
Tak pasal2 plak kena cuti nanti...
Jadi kena la layankan jer Qistina pagi tadi...
Mungkin sebab terlewat kuar dari rumah tadi yang menyebabkan punch card kul 8.01 pagi...
Huhuhu...

Hari nie ada tugasan kerja urgent yang perlu disiapkan...
Tapi kerja-kerja sambilan seperti merayap di blog kawan2 tetap akan dilaksanakan sebab unique visitor Lynn pada Sabtu & Ahad sangat teruk ok...
Sangat sedih bila tengok kurang sangat yang datang melawat pada hari weekend...
Jadi kena la kerja keras sket minggu nie...
Tuan NUFFNANG masih tak bagi la Buffered Earning untuk Lynn...
Sepanjang minggu lepas traffic Lynn agak meriah juga...
Kenapa yer Tuan NUFFNANG tak bagi Buffered Earning?
Tuan NUFFNANG merajuk ker?