July 20, 2010

Puasa, Puasa dan Puasa...

Morning semua...
Hari nie Lynn bangun awal lagi...
Sebab hari nie Lynn mula berpuasa untuk minggu nie...
Puasa ganti Lynn tinggal sehari jer lagi Lynn nak lengkapkan...
Tapi disebabkan skrg nie dah bulan Syaaban jadi Lynn memang nak teruskan dengan berpuasa sunat...
Lagipun tak lama lagi dah nak masuk Ramadhan kan...
Nak kena train perut nie supaya bulan Ramadhan nie tak ada problem sangat berpuasa...
Hehehehe...
Macam budak2 plak Lynn nie kan...
Erm, tidur malam tadi Lynn mimpi yang bukan2 la...
Mimpi pasal kawan2 sekolah...
Mungkin sebab rindu sangat kut dengan diorang...
Nanti kat pejabat Lynn nak contact diorang la...
Nak tanya khabar masing2...
Hope kawan2 Lynn semua sihat2 la yer...
Untuk kawan blogger pun Lynn doakan semuanya sihat2 belaka...
Owhhh yer...
LyAfrina @ Lya dah pun keluar dari hospital...
Dia dah semakin sembuh tapi penglihatannya masih lagi terbatas...
Update terkini tentang Lya korang leh klik SINI...
Nanti Lynn update lagi yer...
Nak iron baju kerja la...
Kang lambat plak gie kerja...
Bye...

8 comments:

fikaryna said...

bagus tul lynn nih..ryna pose..mama yg siapkan sahur n berbuka..bertuahnya anak..hehe..

semalam pose gak..tapi perut lapo semacam..sejak peknen..selera naik..huhu..

nuraitul said...

alhamdulillah..selamat berpuasa ye..

LyNn HaMzAh said...

fikaryna : erm pregnant memang macam tu ryna...kadang2 yang pelik2 plak yang kita nak makan...

semalam lynn x pose...hr nie baru jer nak start...

LyNn HaMzAh said...

nuraitul : terima kasih...

FAD ARIFFIN said...

selamat berpuasa....

mysha said...

SElaMAt berpuASa kak...

Biler IngAt kengkAwan mesTi winDu timE skolaH yang aLa-aLa naKal sWEet2 gitu kan kak?!...

ERm sHa pun ADa tak ganTI poser lAgik huhuhu..

LyNn HaMzAh said...

FAD Ariffin : terima kasih...dah habis ganti puasa?

LyNn HaMzAh said...

mySha : tq...memang betul la...kak lynn teringat zaman nakal-nakal kat sekolah dulu...hehehe...bila nak ganti puasa tu?