July 22, 2010

New Look

Salam ceria...
Salam 1 Malaysia untuk korang semua...
Sihat ker hari nie?
Lynn dan keluarga sihat-sihat sokmo...
Syukur Alhamdulillah...
Lynn doakan kawan-kawan blogger dan seluruh ahli keluarga pun sihat-sihat la yer...

Korang perasan tak rupa baru blog kesayangan Lynn nie...
Hehehehe...
Setelah puas mengodek blog petang semalam dan bersambung pada pagi nie...
Maka ini lah hasilnyer...
Lynn dah buat make over ke atas blog kesayangan Lynn nie...
Sebenarnya Lynn sayang sangat dengan background yang dulu tu...
Tapi disebabkan sesuatu Lynn nekad untuk berikan nafas baru untuk blog Lynn nie...


Untuk kawan-kawan blogger yang menggunakan background The Cutest Blog On The Block sure kat blog korang ada tertepek benda nie...
Jadi semalam Lynn nekad...
Daripada blog Lynn jadi kelam kabut esok (23 Julai 2010) better Lynn buat make over dulu...
Tak pasal-pasal plak nanti...
Jadi kali nie Lynn telah memilih free background daripada The Background Fairy...
Design tak la banyak sangat macam kat The Cutest Blog On The Block tapi boleh la...
Kalau korang berminat untuk tukar background blog korang boleh la terjah ker The Background Fairy tu yer...
Selain daripada kat situ banyak web dan blog lain juga yang offer free background jadi pandai2 arr korang cari sendiri...
Tanya la kat Mr. Google...
Sure dia leh tolong korang semua...

Okey la...
Lynn pun ada banyak kerja nak siapkan hari nie...
Insyaallah nanti Lynn jalan-jalan kat blog korang yer...
Owh yer...
Nak mengadu sket dengan korang nie...
Nuffnang Lynn macam ada problem la...
Lynn tak dapat tengok berapa ramai visitor Lynn...
Tak tahu apesal plak...
Huhuhu...
Tension juga nie...

P/S : Tuan NUFFNANG, kenapa yer boleh timbul masalah nie?