July 15, 2010

i lUv TuppErwAre BranD

Salam semua...Okey...Hari nie Lynn nak cuba lagi nasib Lynn dengan menyertai contest yang dianjurkan oleh IBU DINI...Contest nie memang agak menarik sebab hadiah pun sangat menarik yer kawan2...Untuk pengetahuan korang semua IBU DINI nie merupakan pemilik kepada TupperwareBrandIbuDini...Untuk memastikan entry Lynn nie sebagai satu penyertaan Lynn kena lengkapkan perkara-perkara kat bawah nie...


  • Buat satu entry untuk promote tupperware brand ibu dini dan lengkapkan slogan Saya Nak Menang Hadiah Set Ramadhan Kerana ........ (tidak melebihi 20 patah perkataan)...(Slogan ada kat bawah sekali yer)
  • Copy Banner di atas dan letak dalam entry anda...(Dah letak pun)
  • Jadi follower Ibu Dini dan TupperwareBrandIbuDini...(Dah jadi follwer dah)
  • Letak Banner di side bar...(Dah letak pun)
  • Letak link anda di kedua-dua blog...(Pun dah letak)
  • Tarikh tutup 31 Julai 2010...(Masih sempat lagi nak joint sebab hari nie baru jer 15 Julai 2010...Ada 15 hari lagi untuk kawan-kawan lain joint)

Saya nak menang hadiah set ramadhan kerana Tupperware menjanjikan yang terbaik untuk saya sekeluarga dan rekaan set yang cantik serta warna yang menyerlah membuatkan Syawal lebih bermakna...

Maka itu lah slogan yang Lynn cipta khas untuk menyertai contest yang dianjurkan oleh IBU DINI...Hope sangat ada rezeki Lynn untuk memenangi Set Ramadhan yang dijadikan hadiah untuk contest nie...Untuk kawan-kawan lain meh la kita ramai2 joint contest nie...Syarat2 penyertaan sangat simple dan tak menyusahkan pun...Okey la...Hingga berjumpa lagi...Adios...

14 comments:

zue @ annaleeya said...

gud luck!!

akak dtg dari blog ain... salam kenal yer... nnti folow dan xchange link k..

LyNn HaMzAh said...

zue @ annaleeya : tq kak...lynn pun dah follow akak dan exchange link...salam kenal yer...

☆ lieya latif ☆ said...

amin!! moga2 ade luck akak......

jfook said...

Dropping by :)

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

good luck lynn.. insyallah ada rezeki untuk lynn

LyNn HaMzAh said...

lieya latif : tima kaceh kerana mendoakan...

LyNn HaMzAh said...

jfook : tq...will visit u back...

LyNn HaMzAh said...

cik puan Mimi : sajer jer try kak...mana tahu ada rezeki...

mysha said...

huish... aKak baB sLogan ngan KarANg2 Ayat nih MMg terER hekhekhek... Chaiyok2 aKaK... Hope MenaNg.. daPatle gunE timE raye t... ;)

Aril Lanang said...

tgk je org main kontest sbb xsempat nk amik bahagian :-)

LyNn HaMzAh said...

mySha : hahahaha...sebenarnya kalau tuan yg buat contest tu surug buat lebih 20 patah perkataan agaknya lagi mengarut2 akak buat...naseb baik arr 20 patah perkataan jer...

LyNn HaMzAh said...

Aril Lanang : Erm, tak per la...nanti kalau ada masa joint la yer...

SJB said...

Good luck :D.

LyNn HaMzAh said...

SJB : tq kak...