July 17, 2010

Hahahaha

Malam minggu nie buat kitorang laki bini tergelak...
Hahahahaha...
Memang syok betul la tengok citer TV3 malam nie...
Tajuk citer 'SAHAM NERAKA'...
Hahahahaha...
Rupa2nyer citer tentang skim cepat kaya...
Pelakon2 pun mantap2 belaka...
Dan yang paling syok sekali ada AKIEM...
Hahahahaha...
Suker tengok dia sebab dia handsome...

12 comments:

Cik Mimie Hanimi said...

kakak...pas ni prgnt pas 2 kakak ltk nama ank akk akiem ea...
:)

H.A.F.I.Z.A said...

kak lyn~ minat akiem yer? same la kiter pun :)

*akak punye shoutbox x appear kat lappy saya ni :(

☆ lieya latif ☆ said...

lieya tgk dah kul 10 kak.....sebab kuar pi mkn.....

tu ar kan, bende2 mcm tu yg selalu tekena dlm kehidupan seharin kite....kene beringat2....

mus99 said...

Real punya cite... mmg banyak yang tekena,

LyNn HaMzAh said...

cik mimie hanimi : hehehehe...minat gitew2 jer...tp kalau pregnant lagi mungkin leh pertimbangkan nama tu...hehehe...

LyNn HaMzAh said...

HAFIZA : minat juga yer...apesal ek x appear...mcm pelik jer...

LyNn HaMzAh said...

lieya latif : memang betul tu lieya...mcm2 yang ada skrg nie...kita jer yang kena berhati2...

LyNn HaMzAh said...

mus99 : betul tu...kita kena jadikan iktibar...

Zaidah said...

zai tengok jugak cite tu....memang mudah sangat orang kita percaya..maklumlah nak kaya cepat...tapiyang tak tahan tu siap pinjam duit ah long...

LyNn HaMzAh said...

Zaidah : itu la tu zaidah...dan yang tak tahan tu sanggup plak gadaikan rumah untuk buat pinjaman ah long...alahai...dah la susah nak dapatkan rumah senang2 jer nak gadaikan plak...gerun tengok la...

~~@lyci@~~ said...

ohhh... minat hakim rupanya ;)

LyNn HaMzAh said...

alycia : minat la juga...hehehehe...dia cute...