July 19, 2010

Gambar Sakan Sungguh

Salam ceria untuk korang semua...
Last month kan bulan paling busy untuk Lynn...
Semua nie gara2 Perhimpunan Dwitahunan dan Kecemerlangan Anggota LPP 2010...
Program nie berlangsung pada 18 - 22 Jun 2010 di UTM, Johor...
Jadi disebabkan LPP Johor jadi tuan rumah untuk perhimpunan kali nie 
maka tempiasnyer kena la juga pada Lynn...
Huhuhuhu...
Tapi syukur alhamdulillah...
Segalanya berjalan dengan lancar dan jayanya...
Jadi hari nie Lynn nak share a few of pictures yang sempat Lynn amek sewaktu program tu berlangsung...
Kat dalam Facebook Lynn dah letak pun...
Tapi Lynn rasa tak semua kawan2 blogger yang jadi kawan2 kat Facebook Lynn...
Betul tak...
Maka untuk kawan2 blogger leh tengok gambar2 sepanjang program tu kat entry nie yer...

Amanat Pengarah LPP Johor kepada semua peserta kontigen dan urusetia LPP Johor...

Pendaftaran peserta kontigen LPP Perlis...Mereka yang paling awal sampai selepas LPP Johor...Kontigen kami dah berkampung sejak 15 Jun 2010 lagi...Huhuhuhu...

Cenderahati untuk semua peserta program...

Lynn bersama Pengurus Pasukan Bola Sepak LPP Johor tengah sibuk mengagihkan baju untuk peserta kontigen LPP Johor...

2 sahabat baik Lynn yang kena denda disebabkan datang lewat latihan perbarisan...

Yang pakai baju merah tu tukang ajar perbarisan merangkap Pengerusi KSK LPP Johor...

Latihan perbarisan yang dianggotai oleh 15 kontigen dari seluruh Malaysia...

Nak juga bergambar di padang kawad...Hehehehe...Lynn with Kak Ina...

Itu kontigen LPP Johor...Segak2 semuanyer...Cuma suasana malap sebab lampu spot light tak banyak dan persembahan bunga api dibatalkan di saat-saat akhir...

Player Bola Jaring  LPP Johor yang menjadi pom pom girl sewaktu team bola sepak LPP Johor beraksi...

Antara barisan player bola sepak LPP Johor...

Pasukan bola sepak LPP Johor bergambar kenangan dengan bekas pemain kebangsaan...Saper ntah namanyer...Yang pakai baju biru kat tengah2 tu...

Penentuan untuk Johan & Naib Johan Bola Jaring di antara LPP Johor & LPP Pahang...

Pasukan Bola Jaring LPP Johor hanya berjaya mendapat Naib Johan...Tapi semangat diorang kuat...Insyaallah LPP Johor boleh jadi juara lepas nie...

Aksi gedik2 dari 3 negeri....G-jot (Terengganu), Syikin & Lynn (Johor) serta Jue (Pahang)...Wakakaka...

Malam Anugerah Perkhidmatan Cemerlang LPP 2010...Tema biru sehinggakan air pun berwarna biru yer...Tapi cantik juga bila ramai2 pakai warna biru nie...Bersama Alin & Abby...Diorang masih single ok...Tapi Lynn dah berpunya...

Urusetia-urusetia yang setia berkhidmat untuk LPP...

Kami peserta kebudayaan...Sebelum start training kitorang nak posing dulu...

Masa untuk kami semua training...Persembahan kami sewaktu Malam Kebudayaan pada 21 Jun 2010...

Ini adalah penari2 kebudayaan lelaki yang ada kat LPP Johor...Punya la susah nak kumpulkan yang lelaki nie untuk datang training...Aduhai...

Kami2 yang dah selesai membuat persembahan...Huh...Lega...

Bersama Pengerusi Jawatankuasa Kecil Prasarana serta Pengerusi Jawatankuasa Kecil Kewangan...

Mr. Hubby bersama Firdaus...Firdaus masih single yer...Tapi Mr. Hubby dah menjadi milik Lynn dan Qistina...Hehehehe...

Chewah...Bergaya sakan lagi mamat nie...Kali dengan CROCS tiruan plak...Hehehehe...

Aiman pun nak posing juga...Tak nak kalah dengan Firdaus...Hehehe...

Lynn dan Mr. Hubby...Hope tahun depan dapat la rehat plak...Bagi peluang plak yang muda remaja untuk mewakili LPP Johor...

Lynn Bersama Alin...Lebih kurang jer nama kitorang kan...Antara junior yang sporting dan baik hati di LPP Johor...Sayang kamu...

Itu sajer untuk kamu semua...
Nak update citer lain plak lepas nie..
Okey yer...
Bye...

14 comments:

fikaryna said...

lynn ada bakat menari rupanya..bestnya!

mysha said...

LepaS nih leh soh Akak aJar MenARI..hekhekhek.. beStnyer ada eVent cenggitu kak.. waLaupun penAT tp beSh kan... ;)

LyNn HaMzAh said...

fikaryna : hehehehe...ada la sket...setakat zapin insyaallah boleh...

sI tEDI said...

byk gambar

kesiannya yg kena denda!

jfook said...

Wow, dancing talent!

LyNn HaMzAh said...

mysha : wakakakak...nak ajar menari...kak lynn nie pun belajar dgn cikgu tarian la...penat memang arr penat tapi best...dapat jumpa ramai kawan2 LPP...

LyNn HaMzAh said...

si TeDi : diorang kena denda sebab datang lewat...saper suruh datang lewat kan...

LyNn HaMzAh said...

jfook : sket2 jer...tak pandai mana pun...

hiro said...

u got talent..ehhee

Nurul Huda Jumri said...

waa...kak lynn, bestnye..byk xtvt kak lynn join ek..best2! (^_^)

LyNn HaMzAh said...

hiro : boleh la sikit2...

LyNn HaMzAh said...

nurul huda jumri : kerja kerajaan memang macam nie...ada jer yg kena joint...saya yang menurut perintah...tp memang best tau...

MasZuber said...

cam best jea menari lynnn..aku ingat nk masuk kelas tarianla, bole kurus cam ko..

LyNn HaMzAh said...

Mas Zuber : hahahaha...aku kurus? x ada maknanyer...berat aku dah melampau2 la mas...