July 21, 2010

Doa Pemanis Muka

Salam ceria untuk korang semua...
Hari nie Lynn berpuasa lagi dan mood Lynn sangat baik hari nie...
Dan Lynn sangat2 berharap gar mood baik nie tak akan dirosakkan oleh sesiapa...
Al maklumlah bekerja sebagai kakitangan kerajaan nie macam2 yang boleh terjadi...

Okey...
Hari nie Lynn nak share something dengan korang...
Tentang petua mengamalkan doa pemanis muka...
Ayat nie sangat mujarab diamalkan dan sebaiknya dibacakan setiap pagi Jumaat sebelum nak keluar rumah...
Tapi hari2 lain pun boleh juga diamalkan...
Yang penting niat kita tu...
Betul tak?

Dan yang bagusnya kita semua dapat menjimatkan duit kita dari dihabiskan kat aktiviti facial ataupun botox (itupun kalau ada di antara korang semua yang buat botox la)...
Doa pemanis muka nie lebih elok lagi jika dibaca 3 kali sehari sebelum memakai bedak, alat-alat solek atau minyak rambut (untuk lelaki)...
Hafal, tarik nafas dalam-dalam dan hembus...
Baca dengan kuat dan kalau boleh biarlah orang disekeliling anda dengar yer...
Selamat mencuba dan selalulah mengamalkan petua ini...
Insyaallah anda akan berjaya...

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...




MINYAK SI TUANG-TUANG

KU TUANG DALAM KUALI 

MUKA KU MACAM BERUANG 

SEMUA ORANG GERENTI LARI

KUANG....KUANG....KUANG




Hehehehehehe...
Tengah senyum ker tu? 
Kan manis tu...
Semoga bertambahlah manisnya lagi...
Hehehehehehe...
Mohon maaf yer kawan-kawan...
Sebab Lynn pun dah terkena sama juga...
Muaahhhhhsss...