July 20, 2010

CommentLuv dari Intense Debate

New entry lagi untuk hari Selasa...
Hehehehe...
Hari nie entah mimpi apa agaknya Lynn baru jer Log In dan install CommentLuv nie...
Lynn pun masih belajar2 lagi tentang CommentLuv nie dan boleh dikatakan still blur la...
Tapi dah ramai dah diantara blogger2 kat Malaysia nie yang menggunakan CommentLuv nie...



Petikan diambil dari Intense Debate yer...

IntenseDebate email notifications alert you and your readers of new comments, encouraging return visits and additional commenting...You can reply to and moderate comments via email, while threading makes it easy to follow the conversation...

Installating is easy like 1 - 2 - 3...
  1. Enter your URL
  2. Pick your platform 
  3. Follow the instructions
DONE...

Jadi untuk sesiapa yang berminat untuk install CommentLuv dari Intense Debate nie boleh la terus ke SINI...
Dan Lynn pasti sangat korang lagi expert dalam hal mengodeh-godeh nie...
Jadi untuk korang2 yang nak comment entry2 di blog nie, Lynn dah install CommentLuv yer...
Korang leh komen macam biasa...
Cuma presentation CommentLuv nie nampak lebih menarik lagi...
Okey la yer...
Nak buat kerja plak nie...
Adios...