June 14, 2010

Selamat Pengantin Baru Pak Su

Syukur alhamdulillah...


Sabtu lepas Pak Su Lynn telah selamat diijabkabulkan dengan pasangan cinta hatinya Nurul Shuhada binti Sulaiman di Bandar Cheneh Baharu, Kemaman...Semoga Pak Su Lynn & Ada bahagia sehingga ke akhir hayat dan cepat2 dapat anak yer...19 Jun 2010 nie akan berlangsung plak majlis bertandang di rumah Nenek kesayangan Lynn di Kampung Sungai Suloh...

Lynn update gambar2 di Kemaman malam nanti yer...Hari nie bz sokmo...Huhuhu...Nie pun curi2 masa untuk update entry ciput nie...Untuk kawan2 blogger, Lynn minta maaf sebab tak dapat nak blogwalking ke blog korang hari nie...Hope sangat Lynn berpeluang untuk blogwalking dan jalan2 ke blog korang malam nie...

6 comments:

~ thalhazlin ~ said...

amboish! canteknye qistina cam fairy. hee

kak lynn, nak address boleh tak? nak pos kad. sekiranya sudi, email kite : mythalha@yahoo.co.uk. tq :)

LyNn HaMzAh said...

thalhazlin : kak lynn dah send alamat rumah kat email thalha...nanti check email yer dear...tak sabar nak gie wedding thalha 25 July nie...

☆ lieya latif ☆ said...

alhamdulillah.....semoga kekal bahagia selamanye buat mempelai.....

LyNn HaMzAh said...

lieya : tq so much...akan disampaikan kepada mempelai...

SJB said...

Congratulation to pak su.

Poyaty said...

k.lynn, cpt update!!!hehe