June 23, 2010

Rindu Sungguh Dengan Korang

Hi semua...Sorry sebab selama 8 hari nie dari 17 Jun hingga 22 Jun 2010 Lynn tak menjenguk dan berjalan2 di blog korang semua...Rindu sungguh Lynn pada kawan2 blogger semua dan blog kesayangan Lynn nie...Lynn pasti sangat yang Lynn dah banyak ketinggalan citer2 sensasi korang tu...Huhuhu...

8 hari yang telah berlalu nie merupakan hari2 yang sibuk buat diri Lynn...Rasa mcm dah tak terdaya nak bawa badan sepanjang 8 hari lepas...Ada ajer kerja2 yang kena dilaksanakan dan semua tu memang la memerlukan pengorbanan yang tinggi untuk diri Lynn...So hari nie bila masuk jer pejabat rasa mcm budak baru habis belajar nak kerja...Hahahaha...Semua nyer nampak blur di mata Lynn...Aduhai...

Hope sangat2 la Lynn dapat sesuaikan diri semula dengan kerja2 pejabat Lynn...Bersama kontigen Johor & Urusetia di UTM sempena Perhimpunan Dwitahunan Anggota LPP 2010 nie memberikan banyak pengalaman baru buat diri Lynn...Bukan senang untuk menjadi penganjur untuk program yang melibatkan peserta seramai lebih kurang 1000 orang nie...Dan pengalaman yang Lynn dapat selama 8 hari nie memang sangat2 berguna...

Untuk pengetahuan korang hari nie kawan UiTM + blogger Lynn menyambut ulang tahun kelahirannyer yang ke 28...Saper lagi kalau bukan Zana @ Mama Batrice ...Jadi Lynn, Mr. Hubby & Lovely Qistina nak mengucapkan Selamat Hari Lahir yang ke 28 buat Zana...Semoga panjang umur dan murah rezeki yer sis...

Owh yer...Lynn juga nak ucapkan tq banyak2 kat Thalha sebab sudi menjemput Lynn & keluarga ke majlis perkahwinan Thalha & Hazlin pada 25 Julai 2010 nie...Lynn dah terima kad jemputan diorang nie minggu lepas dan tak sabar rasanya nak melihat peguam comey nie bersanding di atas pelamin bersama pasangannya...Gambar kad kahwin nie Lynn amek dari blog Thalha...Jangan marah yer dik...Insyaallah kami sekeluarga akan hadir ke majlis ini...


Banyak citer dan gambar2 yang Lynn nak share dengan korang semua...Insyaallah Lynn akan mulakan dengan entry Majlis Pernikahan Pak Su Lynn di Kemaman...Dan akan bersambung pula dengan entry2 di UTM sepanjang 8 hari yang lepas...Jadi sekiranya ada yang menanti maka teruskanlah penantian anda itu...Jangan berhenti berharap yer...Wakakakaka...Macam la glamour sangat blog Lynn nie kan...Terlebih sudah....Sampai sini dulu sebab Lynn nak mulakan kerja2 mengedit gambar pernikahan Pak Su Lynn...Lepas edit boleh la update blog plak...Bye...

7 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

busy sungguh kak lynn...mengah lieya bace hah....

LyNn HaMzAh said...

lieya latif : hari nie baru arr tak busy sgt...tp mata plak berat dan bdn letih giler...harus dapat cuti gantian nie daripada jabatan...

MasZuber said...

keep it up mama-hot!

LyNn HaMzAh said...

mas zuber : lama betul kau menghilang...sihat ker babe?

kella said...

lama tak melawat akak.. akak pun menghilang jua..
takpe.. take care ok! :)

LyNn HaMzAh said...

kella : itu la tu...bz sket lately nie...skrg nie dah x bz...nanti kak lynn lawat kella yer...

SJB said...

Cantik card tu.