June 24, 2010

Nak ke Kedah Tapi Singgah Taiping Dulu

Salam semua...

This saturday my little sister Inaz akan menyambung pelajaran di UiTM Merbok, Kedah...Minah nie dapat sambung course Pengurusan Maklumat...Erm tak pasti plak course tu macam mana tapi macam lebih kurang jer dengan nama course yang Lynn amek dulu - Pengurusan dan Teknologi Maklumat...Tapi maybe yang nie lain sket kut...Tak kisah la course apa pun yang penting dia dapat sambung belajar di universiti...

 Tak sabar rasanyernak berjumpa dengan ahli keluarga...Cheh...Padahal baru jer last week jumpa kat rumah atuk kat Batu Pahat...Hehehehe...



Dan yang paling syok sekali Inaz sambung study di UiTM sama seperti Lynn juga...UiTM di Hatiku...Memang syok giler arr...Ada juga yang mengikut jejak langkah Lynn nie...Hehehehe...Insyaallah kitorang akan balik ke Rawang malam nie x pun pagi esok...Tengok mood Mr. Hubby...Yang pasti kitorang kena sampai ke Rawang sebelum petang esok sebab perjalanan ke Kedah hanya menaiki 1 kenderaan sahaja...Toyota Estima Ayah dah siap sedia menanti...Hehehe...

Ayah Lynn cakap dia nak menginap di Taiping...Di rumah anak saudaranya yang bekerja di Hospital Taiping...Waktu nie Lynn dah mula terfikir tentang seorang rakan blogger yang bernama Ryna...Kalau tak silap Lynn, Ryna memang tinggal di Taiping...Kalau la ada rezeki nak jumpa Ryna tentu best kan...Bercerita tentang Taiping nie Lynn sememangnya teruja gak nak melawat Zoo Taiping...Ramai yang cakap Night Safari di Zoo Taiping memang superb...Jadi Lynn harap sangat la Lynn berpeluang untuk menjejakkan kaki ke Zoo Taiping tu...

Kalau Lynn dapat jejakkan kaki ke Zoo Taiping nanti Lynn akan upload gambar banyak2 yer...Dan kalau ada rakan2 yang pernah pergi Taiping boleh la comment kat mana lagi tempat menarik di Taiping dan tempat yang offer makanan yang best sekali tau...Tak sabar rasanya...Macam budak2 kan...Blueeekkk....Hehehehehe...Ok la...Nak balik dah nie...Kalau rajin Lynn update citer lagi nanti...Adios...

8 comments:

sI tEDI said...

pernah sampai ipoh jek.

mesej2 lah ryna. :))

MasZuber said...

lynn..

kalo ke taiping jgn lupa singgah utk makan char keu thiaw doli. sedapnyeee......

naik bukit larut pun best gak. ada tulip garden!

SJB said...

Saya pun belum pernah pigi lagi huhu. So tunggu from your saja lah. Itu pun kalau you sempat pigi hehehe.

fikaryna said...

lynn, da tggl num phone kat shout box..

welcome 2 tpg..huhu..

kella said...

seronok jalan2 ramai ramai nih..
buka mata buka minda.. :)

Poyaty said...

hurmm, belum penah lagi smpai zoo taiping. huhu

aisya said...

wah..say gudluck lah kat adik :)

ryn said...

singgah baca