June 30, 2010

Blog Nie Dah Bersawang

Salam rindu buat korang semua...

Lynn minta maaf banyak2 sebab dah nak dekat seminggu gak blog Lynn nie tak berUPDATE...Huhuhuhu...Episod busy masih lagi menyelubungi diri Lynn nie...Rasa letih sangat la...Weekend lepas kami satu family menghantar Inaz sambung belajar di UiTM Merbok...Syukur Alhamdulillah segala urusan dan perjalanan berjalan lancar...Inaz pun nampak excited untuk memulakan hidup sebagai pelajar...Really good for her...


Insyaallah Lynn akan cuba untuk mencari mood dan masa untuk UPDATE citer2 terbaru untuk tatapan korang yer...Sebenarnyer untuk pengetahuan korang Lynn sekarang dalam mood bersedih sebab ada sesuatu yang berlaku dalam family kitorang lepas balik dari hantar Inaz ke Kedah...Tapi Lynn rasa tak perlu la Lynn story mory kat blog nie...Ia agak personal dan hanya kami sekeluarga jer yang patut tahu tentang hal nie...Korang doakan Lynn dan keluarga kuat yer menempuh dugaan nie...

P/S :  Lynn sentiasa memohon agar Allah S.W.T menunjukkan jalan kebenaran buat mereka yang telah tersasar...Amin...

No comments: