June 30, 2010

Bintang 'Winter Sonata' Bunuh Diri

Uishhhh...Tadi Lynn baca status seorang sahabat di Facebook tentang Bintang 'Winter Sonata' Bunuh Diri...Rasa sentap juga bila baca status dia...Yang mana satu pelakon yang bunuh diri? Sebab Lynn agak teruja juga melihat Drama Korea 'Winter Sonata' zaman belajar dulu...Lynn juga merupakan salah seorang peminat yang sanggup membeli koleksi VCD 'Winter Sonata' yang berharga RM100++ tu...

Inilah VCD yang Lynn cakap tu...Tapi gambar nie Lynn amek dari Google jer...Hehehe...

Antara pelakon2 yang pernah membintangi Drama 'Winter Sonata' tu...

Yang bunuh diri tu adalah pelakon yang bernama Park Yong-ha...Kat bawah nie la orangnyer...Huhuhu...Meraung la peminat2 setia Park Yong-Ha yang kat Korea tu...Anyway utk perhatian korang Lynn meminati cerita 'Winter Sonata' tu sebab jalan citer tu memang best dan kredit juga sebab pelakon2 yang ada agak comey n cute termasuk la Park Yong-ha...


Sumber tentang citer nie Lynn dapat dari Google dan Berita Harian...Jadi kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang citer nie boleh la klik2 kat Internet yer...

12 comments:

LYaFRINA said...

itula..td dh baca,, mula2 ingtkn hero tu..skali 2nd hero.. sayangnya sia2kan hidup g2 ajer.. ishh..

Jieda said...

dalam banyak2 cd korea yang saya beli adalah meteor garden tapi drama winter sonata ni memang tak pernah tgk

Zaidah said...

kenapalah bleh nak bunuh diri tu....rugi hidup...

LyNn HaMzAh said...

LYaFRINA : itu la tu...lynn pun ingatkan hero yang handsome tu...

LyNn HaMzAh said...

Jieda : itulah satu2 nyer cd drama korea yg saya beli...yg lain2 setakat layan kat tv jer...

LyNn HaMzAh said...

Zaidah : entah la ek...maybe stress kut ataupun dah memang trend kat sana artis ramai bunuh diri...

HaiDa HiDa said...

kot2 dia xleh terima kenyataan korea selatan kecundang kat world cup.. huhuhu..

tiha said...

salam menjenguk ada entry baru ^_^http://fasham87.blogspot.com/2010/06/off-to-jasin-part-1.html

huhu saya pun minat gila la drama korea pertama saya tonton kut..huhuh^_^

sekamar rindu said...

ada dengar berita ni di sinar fm pagi ni...

☆ lieya latif ☆ said...

tu ar kak, lieya pun tekejut....senang jek die kan...ade masalah n tak sanggup nak hadapi masalah tu terus bunuh diri...tak sayang nyawa betul.....

Poyaty said...

hurmm, igt yg kacak abes tu. rupanya yg 2nd kacak. ok lah. saya x efect pon. hahaha. sian dia x blaja agama dlu lah ni :p

SJB said...

Kesian dia, kali terlampau tertekan.