June 8, 2010

Aduhai...

Next week dah start Perhimpunan Dwitahunan Anggota LPP di UTM Skudai...Tapi kawan2 lelaki untuk persembahan kebudayaan nie masih tak dapat nak buat persembahan yang terbaik sewaktu latihan...Ni baru latihan belum lagi persembahan sebenar...

Huhuhu...Tension la macam nie...Cikgu pun dah naik tension tengok perangai diorang nie...Aduhai...Macam mana nak tolong yer...

Korang ada tak petua yang boleh dipraktikkan agar diorang nie semua dapat ingat step yang cikgu ajar dan dapat membuat persembahan dengan hati yang ikhlas...

Note : Cikgu siap boleh cakap yang kitorang menari tak der perasaan...Monyok jer dan tak der eye contact...Huhuhu...Tension siut...

7 comments:

SJB said...

Cakap, kalau buat latihan baik baik, ada hadiah hehehhe.

LyNn HaMzAh said...

SJB : erm, sebenarnya kalau dapat persembahan terbaik ada hadiah berupa wang tunai rm500...diorang boleh sebenarnya tapi semua main2...geram arr...

☆ lieya latif ☆ said...

kene ade extra latihan tu kak lynn....moga group akak buat yg terbaik diari persembahan nanti yeak...

Zaidah said...

lynn cakap ngan diorang...klu menang bleh bawak gie jejalan...pastu belanja makan kat hotel ker..kat pizza hut ker...

LyNn HaMzAh said...

lieya : memang kena ada latihan extra sbnrnyer...tp tak tahu la sempat ke tak...diorang nie plak ada yg terlibat dgn sukan...huhuhu...penin penin...

LyNn HaMzAh said...

zaidah : bawa gie jenjalan...huhuhu...mana nak cari budget tu...skrg nie memang fokuz utk menang sbb kalau dapat rm500 tu leh la buat makan2...

deaf_angel said...

hi fren, nice blog

especially your travelling experiences