May 27, 2010

Training Oh Training

Aduhai...Sejak 2 minggu nie Lynn dan Mr. Hubby memang arr tak cukup rehat...Hari2 kerja Isnin - Jumaat memang arr sangat pack untuk kitorang...Huhuhu...Sebelah pagi kitorang akan bertungkung lumus menyiapkan kerja-kerja hakiki dan sebelah petang plak kitorang dah sibuk dengan training kebudayaan...

Tahun nie kitorang terpilih lagi untuk membuat persembahan kebudayaan...Group Lynn akan buat persembahan kebudayaan pada Malam Kebudayaan, Perhimpunan Dwitahunan Anggota LPP pada 21 Jun 2010 di UTM Skudai...Sebenarnya training kitorang nie dah mula start awal bulan 5 lagi...Seramai 12 orang anggota pengurusan LPP Johor yang terlibat dalam persembahan nie...Tapi setiap kali training ada jer yang tak dapat hadir...Huhuhu...Naik tension juga Cikgu Khai nak mengajar kitorang nie...

Konsep persembahan kitorang kali nie Modern Zapin...Naik jenuh juga training dan sakit2 dah seluruh badan Lynn dan Mr. Hubby...Huhuhu...Dan untuk pengetahuan korang semua sebanyak 6 persembahan yang akan dipersembahkan malam tu...Hadiah wang tunai sebanyak RM500 menanti bagi persembahan yang terbaik...Jadi kitorang hope sangat arr dengan pengorbanan yang kitorang buat selama 2 bulan nie berbaloi dan leh la merasa menjadi Persembahan Terbaik untuk malam tu...Sepanjang minggu depan kitorang ada training setiap hari...Mungkin akan amek masa dari tengahari hingga ke petang...Huhuhu...Kelam kabut arr kerja Lynn nanti...

P/s:  Sekarang nie Lovley Qistina payah nak bangun pagi la...Puas Lynn dan Mr. Hubby kejutkan dia...Korang ada tips tak mcm mana nak uruskan masalah nie...Tolong share sket...

2 comments:

ayah,ummi, farish said...

bestnyer...walaupu penat tp mesti buat hati ekk...

SJB said...

Susah nak bangun awal?. Oh..kali dia lambat tidur, cuba suruh dia tidur awal sikit kali this will help.