May 10, 2010

Esok Trip Ke Sabah

Yieeehhhhhhaaa...

Macam tak percaya jer dah pun sampai tarikh 11 Mei 2010 nie...Erm, rasa mcm baru semalam jer gie beli tiket flight ke KK...Pejam celik pejam celik dah pun sampai tarikh 11 Mei 2010 nie...Kerja-kerja masih berlambak lagi nie...Tapi mood nak berholiday dah meluap-luap...Aduhai...Macam mana nak settlekan semua kerja-kerja nie?

Esok pagi ada Lynn ada program bersama Kelab Sukan dan Kebajikan LPP Johor...Dah tu petang plak ada meeting jawatankuasa KSK LPP Johor...Huhuhu...Masa sangat mencemburui Lynn la lately nie...Dan esok petang Lynn kena juga bergegas balik ke rumah tepat jam 5.00 petang...Tak leh tunda2 tau...Kalau lewat sket jer nanti x pasal2 nanti kena beli tiket lain plak...Korang bukan x tahu rules Air Asia kan...Jenuh wei nak kuarkan duit beli tiket lain...

Jadi sekarang nie kena fokus kat kerja2 Lynn dulu...Oh yer...Lynn ada hutang entry la ngan korang...Entry di rumah pengantin lelaki...Insyaallah Lynn akan cuba siapkan entry tu malam nie...Lynn pun ada hutang tag dengan kawan2 blogger...Alahai...Macam mana nak langsaikan hutang tag nie...Banyak betul la kena tag...Need masa tambahan untuk selesaikan semua nie...Huhuhu...

11 comments:

rDnA said...

seronoknye..nnt boleh beli pearl banyak2..

LyNn HaMzAh said...

rDnA : pearl...insyallah...

☆ lieya latif ☆ said...

selamat cuti2 kak...mesti qistina seronok nanti.....excited die naik flight nanti....selamat sopink!~~

mumyShaneQeisha said...

wah,besnya lyNn pergi kk.seronok pergi kk tu banyak tempat2 menarik

mamalieyna said...

waah best tu..hari dinanti tlh tiba! ^_^

sensei14 said...

bestnya..nk ikot jgk!! hehhe..pape pon epi olide yer

LyNn HaMzAh said...

Lieya Latif : hehehe...biasa arr budak2...dia dah tentu happy punya...

LyNn HaMzAh said...

mumyShaneQeisha : pernah gie sana ker? ramai juga yg ckp byk tempat menarik...

LyNn HaMzAh said...

mamalieyna : itu la tu...flight sepatutnya petang nie kul 6.20 petang tp delay malam kul 9.35 plak...biasa arr air asia kan...

LyNn HaMzAh said...

sensei14 : tima kaceh...jom la gie sama...

SJB said...

Good luck and have fun.