May 3, 2010

Episod Busy Dah Kurang Sket

Untuk pengetahuan korang semua episod busy Lynn dah kurang sket sebab Majlis Perkawinan sepupu Lynn telah selesai semalam...Jadi skrg nie Lynn tengah gigih mengedit gambar plak...Hehehe...Insyaallah akan update tentang Majlis Perkahwinan nie entry by entry (majlis nikah, majlis di rumah pengantin perempuan & majlis di rumah pengantin lelaki @ rumah Mak Tih Lynn)...

Tapi...Pagi nie kena fokus kat kerja dulu ok...Last Friday dah cuti dan kerja2 kat atas meja nie agak banyak untuk disiapkan...Lynn akan update entry nikah insyaallah petang nanti...Please wait for my update yer kawan2...Adios...

10 comments:

LYaFRINA said...

tunggu!!!...
suka tgk pic kawin..rasa nk bsanding smula..

LyNn HaMzAh said...

LYaFRINA : hehehe...okeys...nanti lynn update cepat...

SJB said...

Can't wait :D.

LyNn HaMzAh said...

SJB : will try my best to update as soon as possible...

kella said...

hmmm.. ok kak lynn.. kita tunggu je..
lega dengar akak dah kureng bz..
:)

LyNn HaMzAh said...

kella : hehehe...kak lynn hutang tag dan award byk sungguh dgn awak la...

sekamar rindu said...

salam...

salamt pengantin baru buat sepupu..

LyNn HaMzAh said...

sekamar rindu : tq...akan sampaikan pada dia & isteri...

mamalieyna said...

cepat2 update..!
tak sabo nak layan mata nih..hehe..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cepat2 upload
suka tgk gambor org kawen..:-)