May 17, 2010

1st Day Trip :: Johor Bahru - Kota Kinabalu ::

Salam 1 Malaysia untuk korang semua...Rindu giler wei dengan blog Lynn nie...Almaklumlah selama 5 hari tak jenguk2 blog nie...Macam mana la Lynn tak rindu...Huhuhuhu...

Trip kitorang ke Sabah memang arr sangat happening...Lets citer from beginning ok...Sebenarnya group Lynn tersaing dengan group KSK LPP Johor ke Sabah nie...Tarikh pergi dan balik serta menaiki flight yang sama...Cuma tujuan pergi ke Sabah nie jer yang berbeza...Group Lynn gie Sabah sebab nak jalan-jalan, makan-makan, enjoy-enjoy...Kiranya memang nak happy-happy jer la...Group KSK LPP Johor plak ke Sabah sebab nak menawan Gunung Kinabalu...Sangat murni ok tujuan mereka ke sana...

Jadi memandangkan Lynn nie AJK KSK LPP Johor yang sangat bertanggungjawab jadi Lynn tolong la Haji Ramli apa yang termampu dalam menguruskan XPDC Mendaki Gunung Kinabalu nie...Booking bilik penginapan, booking transport, booking trip ke pulau...Macam2 arr kerja yang Lynn buat...Dan syukur alhamdulillah Mr. Hubby dan rakan-rakan dalam group Lynn sangat memahami dan support Lynn...Sayang sungguh ngan korang semua...

Waktu kat airport just amek gambar sekeping jer...Rasa berdebar-debar jer kali nie...Mungkin sebab kitorang pergi dalam group yang besar kut...Dah tu perangai pun macam-macam kan...Entah macam mana la nak handle nanti...Jadi ini jer gambar yang Lynn amek kat Airport Senai untuk tatapan korang...Ini gambar group Lynn yer...

Semua nie kawan baik kitorang sejak Lynn & Mr. Hubby masuk kerja di LPP Johor...
Dari Kanan : 
Khairul Lizam @ Pro & Wana 
(Pro adalah kawan Mr. Hubby waktu belajar dan kebetulan satu tempat kerja gak)
Ezmad Dilhadi & Iza 
(Ezmad nie satu batch lapor diri dengan Mr. Hubby waktu masuk kerja di LPP Johor)
Razali & Ida 
(Razali nie paling senior di antara kitorang nie...Paling awal masuk LPP Johor...Macam abang la juga)
Ezal, Lynn & Qistina 
(Kitorang jer couple yang ada anak...Insyaallah rezeki sahabat baik kitorang akan menyusul plak lepas nie...)

Okey...Itu jer yang Lynn nak update untuk entry kali nie...Nanti Lynn update lagi ok...

8 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah meriah kak...ramai tul yg join...seronok tgk...

cepat2 update citer kat sabah kak....boleh mengimbau kenangan2 mase lieya kat sane bile tgk pic akak nanti heeheheheh

LyNn HaMzAh said...

memang syok lieya trip nie...rasa enjoy sungguh...nanti kak lynn update yer...

kella said...

adussss.... macam best je tuh!
best nya nak tengok gambar2 kat sana..
hahaha.. lebih2 pulak kita nih!

mamalieyna said...

waah meriah...g ramai2 camni! sure happy giler nih! jauh lak perjalanannye.. ^_^

LyNn HaMzAh said...

kella : tgh gigih buat entry nie...sabar yer kella...

LyNn HaMzAh said...

mamalieyna : memang meriah gie ramai2 dan yang paling syok masing2 satu kepala...nie diorang dah pakat nak gie trip sekali lagi hujung tahun nie...best2...

SJB said...

Wah..ramai nya.

Eh tidak sabar mahu tengok more picture :D.

LyNn HaMzAh said...

SJB : hehehe...tak mau balik Sabah ke kak?