April 1, 2010

Sudah Pos Pun...

Entry kali nie ditujukan khas untuk pemenang2 Wedding Photo Contest Lynn yang 4 orang tu...

Lynn dah uruskan penghantaran hadiah2 korang hari nie...

Insyaallah esok atau minggu depan korang dah terima hadiah2 tu...

Lynn harap sangat korang berpuas hati dengan hadiah yang Lynn berikan yer...

Minta maaf juga sebab lewat poskan hadiah...

Huhuhu...

Hope korang tak marah la yer...

Anyway tahniah sekali lagi sebab memenangi contest nie...

Next time bila Lynn buat contest lagi korang joint yer...

Adios...

9 comments:

Poyaty said...

k.lynn buat contest foto org x kawen lah. baru boleh join. hahahaha

HaiDa HiDa said...

betul tu.. sokong 100%..
apa2 pn tahniah tuk smue pemenang..

aenareal said...

tenkiu..tenkiu..hihi

kella said...

thanks kak Lynn.. nanti buat lgi contest ya! kita pakat join reramai..
meriah..

LyNn HaMzAh said...

yaty : hehehe...nanti kak lynn buat contest lain yer...jgn x joint plak...

LyNn HaMzAh said...

haida hida : single juga yer...kesian dia x dpt nak masuk contest nie...cepat2 kawen yer dik...

LyNn HaMzAh said...

aenareal : suka yer...tahniah...

LyNn HaMzAh said...

kella : dah sampai ker hadiah tu? hope puas hati la yer dgn hadiah yg diberi...

Liessa said...

salam...kak lynn dah pos yer hadiah tu...nisa bg address opis kan...huhu...tak pat lagi nie...tak sabar nak tggu hadiah kak lynn...