April 13, 2010

Reunion SEGAR - SPM 1998

Rindu giler dengan zaman persekolahan dulu...Pejam celik pejam celik dah 12 tahun tinggalkan zaman comot di SEGAR...Wakakaka...Tak percaya Lynn comot? Tengok gambar nie...Erm....sure korang tertanya2 kan SEGAR tu apa...SEGAR adalah singkatan daripada Sek. Men. Keb. Seri Garing...Lynn masuk SEGAR start form 3 dan sebelum tu Lynn bersekolah di Sek. Men. Keb. Puteri Wilayah, Kg. Baru untuk 2 tahun...

Hahahaha...Lawaks giler waktu nie...Berebut-rebut cari tempat nak posing untuk diletakkan dalam majalah sekolah...Student Form 5 kan memang dapat keistimewaan sket...Jadi tu yang masing2 posing sakan...Port lain semua budak2 dah amek jadi kitorang decide untuk amek gambar kat tangga nie...Kat belakang tu leh plak cikgu2 enterframe dengan tidak sengajanyer...Hehehehe...

Kawan2 semua dah mendesak suruh kami buat reunion...Untuk pengetahuan korang, kitorang dah pernah buat reunion 2 kali...First time kat Duta Palm Resort di Country Homes Rawang...Tema kami black & white...Waktu nie masing2 sibuk belajar lagi...Dan second time plak di Perangsang Templer Glof Club di Rawang juga...Biru menjadi tema kami kali nie...Waktu nie ada gak di antara kitorang yg dah kerja...Tapi dah lebih 5 tahun kot kami tak buat reunion...Jadi this time diorang duk suruh Lynn dan team yang organize reunion dulu untuk buat reunion kali ke3...Huhuhu...

Para organizer bergambar sakan...This year mereka di dalam gambar nie minta Lynn & Zaidie yang organize..Dah la kami berdua jauh...Lynn kat JB...Zaidie plak kat Melaka...Korang tak kesian ker kat kitorang nie wei...Zalim sungguh...

Kitorang dah decide nak buat 3rd Reunion nie pada 26th June 2010...Tempat nak buat reunion nie dah ada dalam kepala kitorang...Tapi still confius sebab nak tgk gak penerimaan sahabat2 yang lain...Mana tahu diorang x setuju plak...Lynn cadangkan buat di luar KL...Kalau boleh bermalam sekali sebab dah lama betul x jumpa kan...Leh borak2, leh karaoke...Apa pendapat korang? Zaidie cadangkan buat kat Bora Ombak...Lynn x pernah gie sana dan tak tahu macam mana environment kat Bora Ombak tu...Jadi korang tolong bagi cadangan sket...Mana la tahu korang ada tempat yang lagi best ker...

Korang layan gambar 2nd reunion kitorang yer...

My Best Friend...Tharmini, Khairina, Lynn & Zaidie...Tharmini jer yang single lagi...Ntah bila la aweks nie nak kawen...

Posing lagi...Waktu nie dok tunggu kawan2 lain datang...

Khairina, Elin, Lynn & Rozanna...

With Khairina, Khuzaimah, Irlena & Deepa Shalini...Kitorang satu class...5 Perdagangan 1...Memory sungguh...

2 jejaka yang glamour kat school dulu...Zaidie baru jer dapat baby girl...Adzeem rasanyer lum ada baby lagi...Lama betul x jumpa korang...

Hope sangat plan nak buat reunion nie terlaksana...Masing2 dah bekeluarga dan beranak pinak...Korang tolong bagi cadangan yer tempat mana yang best untuk merealisasikan program yang Lynn & Zaidie uruskan nie yer...Adios...

14 comments:

ita cutevirus said...

bestnyer la buat reunion... huhuhuu... sebaya rupenyer kite ni?? eh?? SMPW kg baru dulu??? huhuhuhuu...

SJB said...

Memang best ni buat reunion. dapat jumpa kawan kawan lama. Kawan kawan I waktu sekolah pun nak buat reunion dalam tahun ni tapi huhu I tak dapat datang. Sedih lah.

LyNn HaMzAh said...

ita cutevirus : baru nak plan...tak tahu jadi ke tidak...yup...form 1 & form 2 kat sana...tahun 1994 & 1995...budak ilmu...sama sekolah kat sana ker?

LyNn HaMzAh said...

SJB : kenapa tak boleh datang kak? jauh sangat yer...kalau boleh usahakan la datang...sure meriah kalau semua ada kan...

☆ lieya latif ☆ said...

wah bagusnye kak...still keep in touch lagi kan......seronok jumpe geng lame nie...mcm2 bende nak borak, lagi satu, seronok tgk perkembangan masing2 kan.....

LyNn HaMzAh said...

Lieya : hehehe...memang keep in touch ngan diorang nie...ada yang dah beranak pinak, ada yang masih single...kalau jumpa sure kecoh la...nie tgh pening fikirkan tempat...

mumyShaneQeisha said...

bestnya dpt reunion..jmpa shbt2 lama.thn lpas ada geng 1 class buat reunion,tapi tak dpt dtg coz tgh dlm pntang my scond baby

LyNn HaMzAh said...

mumyShaneQeisha : la...sayangnyer x dpt jumpa kawan2...next time kalau diorang buat gathering lagi jangan x pergi plak yer...hehehe...lynn pun x sabar nak jumpa kawan2 nie...

LYaFRINA said...

lynn.. beg anda diselongkar dlm segmen Fuhhh:-

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/04/tag-segmen-selongkarfuhhhhh.html

Poyaty said...

bestnya k.lynn gi reunion. yaty skrg blum pnh rase. sbb kan sbb kan ade org x bg. hahaha

cik bunbun said...

bunbun yg baru 4 bulan habes skola ni pon rindu zman skola. ape lagi yg da doblas taon. fufuuu ;)

LyNn HaMzAh said...

LYafrina : okeys...nanti lynn akan siapkan assignment tu yer...tp x janji bila leh siap...hehehe...

LyNn HaMzAh said...

yaty : kesiannyer...cik abang x bg yer...biasa dia...nanti kak lynn tolong nasihatkan cik abang k...hehehe...

LyNn HaMzAh said...

cik bunbun : br 4 bulan habis sekolah x byk mana rindunyer...nie dah 12 thn habis sekolah dah tentu la rindu dendam kat kawan2 semua...x sbr nak jumpa diorang...