April 19, 2010

Gediknyer...Hahahaha...

Hari nie kerja2 memang arr melambak kat atas meja Lynn nie...Dah la dengan kerja yang melambak, ditambah plak lagi dengan Checklist Kerja yang Lynn dah senaraikan untuk dibuat sepanjang 2 minggu nie...Huhuhu...Memang arr pening kepala memikirkan semua nie...

Jadi dengan gigihnyer, seawal jam 8.15 pagi Lynn dah start buat kerja2 Lynn dan tak pandang kiri kanan la waktu tu...Fokus pertama Lynn adalah untuk menyiapkan kerja2 tu dengan cepat sebab next week sepupu Lynn kawen jadi dah tentu la Lynn akan sibuk sket sepanjang minggu hadapan...Dah tu Lynn nak kena amek cuti plak pada 30 April nie escort mamat tu gie nikah...Jadi kalau kerja2 tak siap mood nak bersuka ria tu agak kurengs la...

Tengah sibuk buat kerja, entah macam mana leh plak teringat kat Mr. Hubby...Teringat zaman gediks2 dulu waktu kitorang bercinta...Wakakakaka...Macam mana ntah boleh plak kenangan2 tu enterframe kat fikiran Lynn nie...Memang tak sangka sungguh...Dari start kenal sampai la sibuk nak uruskan majlis perkahwinan...Memang la lawaks sungguh...Waktu tu Lynn dah tak fikir apa dah...Terus jer amek phone dan contact Mr. Hubby...

Waktu tu juga cakap kat dia yang Lynn miss him so much...Chewah...Mengada2 kan...Macam tak leh nak tunggu habis office hour...Hehehehe...Waktu kerja pun nak gediks2 macam nie...Wakakakaka...Dia gelak jer bila Lynn citer apa yang terjadi kat diri Lynn...

P/S : Situasi macam nie pernah tak terjadi kat korang? Hehehehe...


13 comments:

sI tEDI said...

he he he he..

Semoga perasaan itu berkekalan!

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sweetnye kak lynn.....

penah gak kak lynn jadi camtu...tapi lieya abis2 pun sms jek...tak leh kaco sangat...hubby ku ittew busy senantiasa heheeheh

HEMY said...

skang ada ucap cmtu lagi tak??hehehe..aku baru kawin sebulan

SJB said...

Heheheh mesti lah pernah. I rasa bagus kita selalu buat begini supaya hubby kita pun tahu yang kita sayang dan rindu betul sama dia. Ishh ishh ishh berjiwang jiwang lah pulak heheh.

LyNn HaMzAh said...

sI tEDI : insyaallah...tq sbb mendoakan...

LyNn HaMzAh said...

lieya : hehehe...ok arr tu...at least ada gak berhubungan dgn dia kan...hubby lieya ptd ker?

LyNn HaMzAh said...

HEMY : mestilah ucap...every morning sure ucap punya la...hehehe...baru sebulan kawen dah tentu la kasih sayang tu masih fresh...betul x?

LyNn HaMzAh said...

SJB : betul tu kak...biasanya wife yg selalu ingat kan...hubby jarang nak luahkan perasaan diorang...tp melalui apa yg dia buat pada family, lynn dah rasa dia sayangkan lynn dan anak...semoga kasih sayang nie sentiasa mekar...issshhh...terlebih sudah...hahaha...

fikaryna said...

rina n fika : selalu!..huhu..

ita cutevirus said...

lynn,
ala, ape salahnyer... gedik pon ngan hubby sendrik.. kalo dok menggedik ngan hubby orang laen kang laen macam plak kan...

tp, sweet jugak skali skala kite menggedik ngan hubby sendrik...


p/s: lynn, jom join contest ita..

mamalieyna said...

wah seronoknya ada perasaan camtu..hikhik..kita ni tak sempat nak berperasaan camtu, en suami ghajin tepon..kdg2 just tnya dh makn belum..tu jer..huhu..
moga berterusan eh perasaan camtu! :p

kella said...

kak lynn..
barangnya sudah sampai! terima kasih, nanti di publish ya!

kak lynn saya tag kak lynn kat rumah saya! sila ambil ya!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha..tu bukan gedik lah kak lynn
tu nak bermanja2 giteww...

haah kan...kekdg, tengah syok2 buat kerja..mula ler kenangan2 silam mengusik jiwa menjelma...hik hik hik..