March 2, 2010

Simple Celebration Jer

Citer dah basi sebenarnya...Tapi sebab Lynn tak cukup kaki, tangan & masa untuk update blog semalam jadi hari nie baru ler sempat nak update tentang celebration birthday Mr. Hubby yang ala2 suprise tak jadi tu...Hahahaha...

Ntah macam mana camera boleh la plak Lynn perap waktu party kecik2 tu...Tak amek gambar dengan kawan2 yang hadir pun...Spoiled betul la...Kurang la gambar kenangan...Huhuhu...Tapi waktu Mr. Hubby tiup lilin dan potong kek boleh la plak kuarkan camera...Poyo jer...So korang layan la gambar2 yang ada nie...

 
 My Beloved Hubby tersipu2 control macho tiup lilin...
 
  
 Time for cut the cake...Cepat sket lor...Dah terliur jer nie...

  
 Lovely Qistina pun sibuk gak nak potong cake ngan papa dia...Layankan...

  
 Dah 29 tahun rupanya aku...Sekejap jer masa berlalu...

Three of us...Mata Mr. Hubby tu apesal ek?  

Erm, walaupun majlis nie kecik2 jer tapi Lynn rasa puas sangat sebab lepas gak hajat nak buat party untuk Mr. Hubby...Hope sangat Mr. Hubby happy dengan small celebration nie...We love you so much...Muaaahhhhsss...

3 comments:

fikaryna said...

suwit la lynn..sure hubby lynn lagi cyg2 lynn lps nih..moga kebahagiaan korang berkekalan okeh..huhu..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

happy birthday to your hubby kak
ala hai....sweet nyer..
even kecil2an pun kan...when it celebrate with yang TERSAYANG itu lebih bermakna......

SJB said...

Happy juga si hubby kan. Happy Birthday again to him.