March 20, 2010

Sangat Busy Giler

OMG...Rasa macam tak leh nak bernafas dengan selesa la sepanjang minggu nie...Aduhai...Memang tak syok betul la bila keadaan macam nie berlaku dalam hidup Lynn...Huhuhuh...

Untuk pengetahuan korang semua, Lynn memang busy giler sepanjang minggu nie...Sampaikan email, blog, facebook pun Lynn tak online sepanjang minggu nie...Kerja berlambak-lambak kat pejabat tapi alhamdulillah hari Jumaat semalam Lynn dah dapat selesaikan semuanya...Syukur...

Lepas berhempas pulas di pejabat sepanjang minggu nie, aktiviti Lynn & family diteruskan plak dengan acara berkunjung ke rumah saudara mara...Untuk apa lagi kalau bukan menghadiri kenduri kawen...Kami balik ke Rawang dan sampai lewat tengah malam tadi yer...Sisa kepenatan masih lagi berbisa okey...Kalau la ada orang yang leh urutkan satu badan nie pun best juga...Tapi saper jer?  Mr. Hubby kot...Wakakaka...Tak mungkin lor...Sebab Mr. Hubby dah pun tertido akibat daripada melayan Lovely Qistina bermain dan bermandi manda bersama sepupunya di KLCC siang tadi...

Esok kami akan ke Lui Barat di Negeri Sembilan...Atuk saudaraku mengahwinkan anaknyer...Yang ke berapa tak pasti plak...Sudah pasti aktiviti esok akan menyebabkan kami sekeluarga kepenatan...Dan kalau boleh Lynn nak sampai ke Johor Bahru sebelum lewat malam...Kalau tak, pasti hari Isnin nanti Lynn akan monyok sepanjang hari di pejabat sebab tak cukup rehat yer...Mood nak buat kerja pun leh spoil la kut tapi harap2 tidak la yer...

Ok la...Esok kena bangun awal...Nak bertolak dari Rawang jam 7.00 pagi...Banyak persinggahan kami sekeluarga esok hari...Gambar2 akan Lynn updatekan kemudian...Itupun kalau Lynn sempat nak bergambar la yer...Doakan kami sekeluarga selamat yer...Adios...