March 10, 2010

Ryna Tag Lynn...

Erm...

Lynn nie jarang kena tag tau...Tapi hari nie Lynn kena tag dengan salah sorang kawan blogger Lynn...Ryna telah tag Lynn dan Lynn excited juga nak jawab semua soalan2 yang diajukan...

Tapi malam nie Lynn tengah focus tengok HaLiMah JonGaNg tHe SerIes jadi insyaallah Lynn akan buat satu entry untuk memenuhi kehendak Ryna yang telah tag Lynn...Hehehe...

To Ryna : Jangan marah ok...Esok Lynn jawab yer...

5 comments:

Wanita Itu said...

tak marah..

erk tetiba je kan hee..

fikaryna said...

hehe..betul2..x marah..

LyNn HaMzAh said...

wanita itu : hehehe...
ryna : x sempat lar nak jawab soalan tu...bz sket nie...later yer...

zaza said...

kalau berani.. tag kat blog kite.. buat la juga.. ;-)

LyNn HaMzAh said...

zaza : okeys...nanti lynn tag zaza biler lynn dah complete jawab yer...hehehe...