March 31, 2010

Nak Tambah Sumber Kewangan? Meh Joint Program Nie...

Okeys...

Actually Lynn dapat tahu tentang program nie daripada Zana @ Mama Batrice...Kredit for Zana sebab sudi nak citer tntg hal2 nie dengan blogger2 lain...Tima kaceh yer...

Straight to the point...Lynn sebenarnyer nak promote kat korang tentang program MyLook...


Actually program MyLook nie conceptnyer sama seperti Google dan Yahoo...Enjin pencarian...Korang leh search apa sajer guna MyLook nie...Tapi kalau korang guna MyLook setiap pencarian korang tu dibayar...Hah...Bukan ker leh dapat extra duit kat situ...Motto MyLook nie EARN SHARES & GET CASHBACK FROM YOUR SEARCHES...Banyak untung lor....

Owh yer...Korang tak perlu nak bayar apa2 untuk sertai program nie ok...Registration is FREE...Jadi kalau korang berminat just click MYLOOK....Ingat betul2 yer...Selain dapat info yang korang cari guna MyLook nie, korang leh dapat duit...Sangat best program nie...Meh register meh...

9 comments:

Liessa said...

ye ke..leh caya ker kak...

tutup mulut said...

mcm mana nak claim duit nih. sy dah dapt sikit

SJB said...

Bagus ni, nanti i check apa cerita nya hehehe

☆ lieya latif ☆ said...

wah syok ni..selain ngan nuffnang...leh cari duit ngan mylook plak kan kak lynn~~~

kella said...

kak Lynn.. nanti jalan2 blog kita amik 2 award tu ya! tengkiu..
i follow..

LyNn HaMzAh said...

Liessa : try jer dulu...lagipun x kena byr apa2 pun...
Tutup mulut : tak pasti plak...sebab Lynn pun br jer joint...

LyNn HaMzAh said...

SJB : good...nanti info lynn yer...

LyNn HaMzAh said...

lieya : kak lynn dpt tahu pun dr blog zana...memang best kan...mcm nuffnang...

LyNn HaMzAh said...

kella : award...okeys...nanti kak lynn terjah yer...tq anyway...