March 16, 2010

Mr. Hubby Dah Setuju

Yeaaaahhhhh...

Sangat happy dan berbunga2 rasanya Lynn pagi nie...Rasa macam nak menari2...Hehehehe...Korang nak tahu kenapa Lynn happy?  Erm....Lynn happy sebab Mr. Hubby Lynn dah setuju...Hah....Setuju apa tu?  Actually Mr. Hubby dah setuju nak bawa Lynn gie jumpa mamat nie...


Hehehe...Mr. Hubby dah suruh Lynn uruskan pembelian tiket untuk Konsert Musical Suatu Masa - Amy Search di Istana Budaya pada 28 Mac 2010 nie...Nanti claim balik kat dia...Yieeeeeeeeehaaaaa....Syok giler bila Mr. Hubby bagi green light untuk pergi konsert nie...Sangat teruja okey...Last year kitorang tak dapat nak gie tengok konsert Search di Awan Biru tu...Banyak betul program yg bertindih jadi tahun nie awal2 Lynn dah kenen2 kat Mr. Hubby nak gie jumpa mamat nie tak kisah la kat konsert mana pun...

Baru2 nie Amy dan Search baru jer balik dari Dublin & London...Diorang buat konsert kat sana atas jemputan warga dan student Malaysia yang ada kat sana...Tapi tak kan la Mr. Hubby nak bawa Lynn ke sana semata2 nak gie tengok konsert tu kan...Jadi bila dah kecoh tentang Konsert Musical Suatu Masa - Amy Search kat Istana Budaya pada 26 - 30 Mac 2010 nie dan ditambah lagi dengan suara Amy Search yang berkumandang kat Sinar FM waktu nak gie kerja pagi tadi, akhirnya Mr. Hubby bagi kata putus yang sangat menggembirakan Lynn...

Tak sabar rasanya nak menantikan tarikh 28 Mac 2010 nie...Dah lama rasanya tak tengok Amy Search perform live...Anyway Lynn nak ucapkan thank you so much kat Mr. Hubby sebab sudi nak bawa Lynn gie tengok konsert nie...Hehehehe...Syok sungguh sebab bukan Lynn sorang jer yang terhegeh2 dan excited giler nak gie konsert nie...Mr. Hubby pun excited tau...Wakakakaka...Untuk pengetahuan korang minat kitorang sama...Rock babe...

8 comments:

SJB said...

OMG...saya pun mahu lah. E..jeles betul lah. Saya ni pun peminat Amy juga hehehe. Apa boleh buat lah, jangan lupa ambil gambar banyak banyak k, boleh juga saya tengok si mamat tu hehehe. Have fun k.

LyNn HaMzAh said...

SJB : Hehehehe...will try to snap a lots of pic ya...

fikaryna said...

lynn bole geng ngan en.fiak..die hard fan gtu..huhu..

noor afzan said...

wah...bertuah nya dapat hubby yang memahami..
saya yang belum kawen ni nak ajak tgk wayang cite feveret sayapun dia takmo..
sob2..

LyNn HaMzAh said...

ryna : jom joint tgk konsert nie...kita jumpa kat Istana Budaya...

LyNn HaMzAh said...

noor afzan : sebenarnya mr. hubby pun excited gak nak tgk tp x ler segiler bini dia...hahaha...

dik, kena la pujuk bf tu tgk wayang yg adik suka...dan adik pun kena la juga faham apa yg bf minat...give and take...

kella said...

kak lyyn..syiok nih! nak pegi jugak! berapa rm tiket dia ni kak?

LyNn HaMzAh said...

kella : tiket paling murah rm80.00 tapi dah habis dah...skrg tinggal tiket rm180.00...jom la gie...