March 23, 2010

Jalan2 gi KLCC

Sebenanrnya Lynn dan family memang dah lama giler tak melepak kat KLCC...Lepak? Sesuai ker perkataan lepak tu? Hehehehe...Kita tukar ke bersuka ria bersama keluarga la yer...

Sebenarnya plan nak gie KLCC nie memang dah lama nak on...Tapi setiap kali balik ke Rawang sure tak sempat jer nak bawa Lovely Qistina ke KLCC...Tujuan nak gie sangat KLCC nie sebab nak bawa dia main kat playground dan mandi manda kat kolam kanak2 kat KLCC tu...Macam syok jer tengok anak dara Lynn nie main2 kat situ kan...Jadi kebetulan balik ke Rawang weekend lepas dan jadual berjalan2 tak la pack sangat, kitorang pun decide la nak ke KLCC petang Sabtu tu...

Kitorang gie 3 kereta tau...Hahaha...Macam nak gie rombongan meminang okey...Pinang saper tak tahu la plak...Memang ramai giler umat manusia kat KLCC petang Sabtu tu...Happening giler tengok kids lari2, main2, mandi manda, gelak2...Tak yah nak fikir apa jer waktu kecik2 nie kan...Just having fun...Hehehe...Trip kali nie Danish pun ada joint sama...Danish tu anak saudara Lynn...Anak kepada sepupu Lynn yang sedang bermasalah tu...

Korang layan arr gambar2 yang ada yer...

KLCC

Our big family...Ada yang tak der dalam gambar nie...Gambar x ready lagi nie...

Yang nie okey sket...Hehehe...

My little brother - Syamim, My dad, My Mom & My Litlle Sister - Finaz

I love all of you so much...Muah...Muah...

Tak cukup korum la...

Lovely Qistina...Nak bergambar pun payah...Asyik nak maen jer...

Main jongkang jongket dengan Acu Dibah...

Loving couple...Hehehehe...

With Finaz...Adik Lynn yang comey...Dapat 3A jer minah nie dalam SPM lepas...

Hot Mama with Lovely Qistina...Inilah sepupu Lynn yang Lynn asyik citer dalam blog nie...

Gambar Joy dengan Danish yang tak der kat sini...Sebab Joy tengah melayan Danish main kat palyground...Kat entry Mandi Manda ada gambar diorang...Korang nantikan next entry plak yer...Okey arr...Jumpa lagi di next entry...Adios...

11 comments:

kella said...

amboi sonoknnya kak Lynn... tak terserempak lak kita ngan kak lynn kan? hihihihi

fikaryna said...

mmg sonot tgk lynn jalan2 ngan famili ramai2..adik lyyn yg baru lps spm tuh..dah nampak cam student u..hehe..budak2 skang tinggi n muka pun cam dewasa..huhu..

MasZuber said...

lame betol tak gi KLCC..padahal dekat jea ngan umah...

LyNn HaMzAh said...

kella : gie sana juga ker hr tu? kak lynn tak masuk klcc pun...just lepak kat luar jer...layankan anak...

LyNn HaMzAh said...

ryna : bukan selalu dapat jalan2 dgn family tau...jd bila dapat jalan ramai2 nie memang enjoy sakan arr...adik lynn tu memang suka melaram...sebab tu nampak macam matured jer...

LyNn HaMzAh said...

mas : kau stay kat mana? apesal x rajin gie klcc...tempat favourite aku tu...

mochachichifinaz said...

ouh...ngimpat owg yea dsini...hehehe...

namakusuraya said...

sonok kan bila tengok famili kita hepi bila bw kuar makan angin.. budak2 la plg happening.. org tua kita pun tersenyum jer memanjang.. mcm dlm gambo lynn (",)

LyNn HaMzAh said...

mochachichifinaz : hahaha...bluek...

LyNn HaMzAh said...

suraya : memang betul ckp su tu...nak happy2 nie memang best dgn family...mak ayah kita pun senang hati...hehehe...

SJB said...

Memang seronok kan pergi jalan jalan dengan one big family. I masih ingat lagi waktu kami masih lagi kat KK. Mana saja pergi mesti ada 2 or 3 kereta. Memang best lah dapat bergumpul dengan family.