March 12, 2010

This Is My Answer

Hari nie nak jawab soalan2 yang ditag oleh Ryna...Dah lama kena tag baru la nie ada masa nak menjawab...Huhuhu...Agak bz la lately nie...

Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan...Buat masa nie la...
  • Teringin sungguh nak dapat Camera Nikon DSLR D90...Sangat berkenan okey dengan kamera nie...
  •  Voucher penginapan percuma atau diskaun 50% di hotel2 di Sabah...Kalau boleh kat K.K 2 malam, Karambunai 1 malam, Kundasang 1 malam...Tak agak2 sungguh...
  • Dah lama teringin nak dapat Hand Bag Christian Dior...Minat design dia yang simple tapi sangat chanteks dipandang oleh mataku...
  • Al-Quran Digital...Sekarang nie ada Al-Quran biasa jer...
  • Set katil & almari kanak2 perempuan yang ala2 princess tu...
5 alasan terhadap pilihan tersebut...
  • Lynn suka amek gambar dan dengan adanya camera nie Lynn dapat amek gambar dengan lebih feel lagi...Hehehehe...Ala2 photographer gitu...
  • Lynn nak voucher penginapan kat tempat2 tu semua sebab bulan 5 nie nak gie jalan2 kat Sabah...Kalau dapat voucher2 tu leh jimat sket dan leh spend lebih sket kat mutiara2 Sabah tu...
  • Alasan nak hand bag tu dah tentulah untuk melaram...Tapi nak beli hand bag yang mahal macam tu  entah bila la leh terlaksana...
  • Sebab boleh dengar bacaan ayat suci Al-Quran yang dibacakan oleh para Qari dari Mekah & Madinah pada waktu lapang dan ikut mengaji sama...
  • Nak hias bilik anak daraku Lovely Qistina yang sekarang nie lebih dipenuhi dengan baju2 kami ber3 jer...Kalau ada set katil & almari tu leh la Lovely Qistina tidur kat bilik dia sendiri...Hehehe...
5 impresi terhadap orang yang anda minat...
  • Sentiasa menantikan kehadiran dia di mana2 jer...
  • Nak tengok muka dia sepanjang masa kalau boleh la...
  • Nak spend masa dengan dia jer...
  • Nak tahu ke mana dia pergi dan dengan siapa dia keluar...
  • Sampai satu tahap rasa nak berkepit jer dengan dia ke mana2 aja...Hahahaha...Parah nie...Semua nie dilakukan bersama Mr. Hubby dan Lovely Qistina jer yer...
5 perkara hebat yang pernah anda lakukan...
  • Menjadi anak yang baik dan taat kepada kedua ibu bapa ku...
  • Antara student 3 pointer waktu zaman belajar kat UiTM...Bangga sebab kat course tu tak ramai sangat yang jadi 3 pointer student...
  • Lynn telah berjaya menjadi seorang isteri yang sah kepada Mr. Hubby pada 26 Mac 2006...Ehhh...Hujung bulan nie anniversary kami la...
  • Lynn telah mengandungkan dan melahirkan anak Lynn dan Mr. Hubby...Pengalaman yang sungguh bermakna dalam diri Lynn...Kalau ada rezeki nak mengandung lagi...
  • Berjaya memiliki rumah hasil titik peluh diri sendiri dan Mr. Hubby waktu usia kami baru 27 tahun...
 5 ciptaan yang paling disukai (tak semestinya teknologi)
  • Ibu bapa ku...Tanpa mereka Lynn tak der kat dunia nie...
  • Mr. Hubby...Suamiku dunia dan akhirat...
  • Lovely Qistina...Anak kesayanganku yang ada buat masa nie...
  • Adik-adikku...Sangat rindu pada arwah adik Syafiq...Al-fatihah...
  • Pemandangan yang cantik di dunia nie...
5 perkara yang dibenci
  • Kaki bodek @ kipas...Sangat sakit hati dengan mereka nie yer...Lebih2 lagi yang ada kat pejabat Lynn nie...Semak...
  • Orang yang hipokrit...Huh...Tension bila nak deal dengan mereka yang ada perangai nie...
  • Tempat habuk rokok yang ada kat meja makan kat restaurant...Kotor okey...
  • Traffic jammed...Aduhai...Lebih2 lagi bila tengah kejar something yang urgent macam nak punch card...
  • Kerja2 yang berlambak atas meja...Sebab tu la Lynn mesti siapkan semua kerja2 Lynn sebelum balik...Kalau tak esok pagi datang kerja sure tension tahap gaban bila tengok meja bersepah dengan kerja2 yang berlambak tu...
5 orang yang hendak anda tag...
Erm...Itu la jawapan Lynn untuk soalan2 yang telah diajukan yer...Untuk mereka2 yang kena tag tu sila la jawab pulak yer...Nanti Lynn terjah blog korang okey...

Adios...

3 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

rajin tul kak lynn siap kan homework heheeheheh.....

lieya pun nak dslr...tapi tu ar...lieya ni jenis mmg selalu akan mengambilgambar...so kamera compact pun dah cukup kot....tapi impian gak tu.....kumpul duit dulu ar heheeheheh

Wanita Itu said...

haah..panjangnya tag nih hee...

SJB said...

Panjang nya hehehe.