March 24, 2010

HaPPy SaKaN

Hai korang...

Lynn nak sambung entry lynn tentang program suka suki family kitorang last weekend...Hehehe...Saper yang sudi sila baca okey...Yang tak sudi tu ikut suka korang la nak buat apa yer...Wakakaka...

Salah satu tujuan utama kitorang nak gie KLCC hari Sabtu lepas sebab nak bawa Lovely Qistina & Danish gie mandi manda kat Kolam KLCC tu...Anak kesayangan Lynn nie memang x pernah pun mandi kat kolam tu...Jadi kali nie nak bagi dia enjoy sket...Kitorang sampai KLCC hari tu jam 6.00 petang...Memang sajer datang lewat sket sebab tak nak bagi Qistina & Danish berendam lama sangat...Tahu jer la budak2...Kang x pasal2 demam plak...Lagipun cuaca kan panas skrg nie...Jadi datang lewat petang sket ok arr untuk mengelakkan rasa panas tu...

Yang dewasa tak mandi la...Just pantau2 jer...Kalau mandi juga dah tentu la Pak Guard yang bertugas tu dah seret kitorang semua kuar dari kolam tu...Wakakaka...Buat malu jer...So, korang layan la gambar anak kesayangan Lynn nie yer...

Sukanyer Lovely Qistina...Suruh posing ok jer...

Posing lagi...Hehehe...

My little son...Muhammad Danish Nizarif...Anak sepupu Lynn...Tapi Lynn dah anggap macam anak Lynn sendiri...

Both of them...

Love them so much...Comey...

Acu Syamim pun sibuk memantau anak saudara dia...Ker dia pun nak mandi sama...Hehehe...

Ramai gak kids lain yang mandi manda kat sini...Cuti sekolah kan...

Next time Lynn ingat nak ajak gie Sunway Lagoon plak...Atau Bukit Merah ker...Selain budak2 yang berendam, yang dewasa pun nak berendam gak...Hehehe...Next entry tentang pengalaman bawa Lovely Qistina & Danish Nizarif naik komuter...Tunggu yer...Adios...

9 comments:

Liessa said...

hi kak...beshhh nye jalan2...nnt jln2 mkn angin kat blog nisa lak ye...n amik 2 award n jawab tag...hehe...

fikaryna said...

nest time bukit merah..mmg best gler.huhu..

☆ lieya latif ☆ said...

kemain lagi budak2 ni berendam ye kak lynn ...silap2 melalak tak mo balik tu heheeheheh.... betul tu kak lynn...takleh lame2...takut demam...cuace skrang panas

LyNn HaMzAh said...

Liessa : Banyaknyer award yang Liessa bagi...Hehehe...Tq Tq...Hadiah Liessa, kak Lynn hantar next week yer...

LyNn HaMzAh said...

Ryna : Bukit Merah best ker? Entry brp? Lynn tak pernah gie sana pon...

LyNn HaMzAh said...

Lieya : memang melalak pun...Danish la yang melalak...Qistina, Kak Lynn dah pancing dengan playground...hehehe...

kella said...

Amboi.. sonoknya anak2 kak lynn tu kan? heppy semacam! maknya tak join sekali ke? heheh

Pakcu said...

wahhhh...bestnya...xjoin diorg mandi ke? hehe

SJB said...

Wah...happy betul anak you tu hehehe. Siap dengan senyuman manis dia tu heheh.