March 28, 2010

Hadiah Wedding Photo Contest

Huhuhu...

Keputusan wedding photo contest dah pun Lynn umumkan pada 15 Mac 2010 yang lepas...Hadiah2 untuk para pemenang sebenarnya dah pun ada...Lynn juga dah dapatkan senarai alamat para pemenang...

Tapi...

Lynn tak sempat la nak pos hadiah...Lynn dah janji pada diri sendiri untuk poskan hadiah2 tu semalam...Tapi semalam jadual Lynn pack giler...Ada 2 jemputan kawen dan tournament bowling di Batu Pahat...Mesti para pemenang ingat Lynn sajer2 melewat2kan penghantaran hadiah tukan...

Lynn betul2 minta maaf pada para pemenang...Lynn akan usahakan untuk poskan hadiah2 tu pada hari esok yer...I am realy sorry...Huhuhu...

Hope sangat 4 pemenang untuk Wedding Photo Contest yang Lynn anjurkan tidak bengang dan anggap yang bukan2 yer...Lynn akan berusaha seupaya mungkin untuk poskan hadiah2 tu esok...

Lynn minta maaf sangat2...Huhuhu...

6 comments:

sI tEDI said...

tahniah kepada semua pemenang!

☆ lieya latif ☆ said...

at least akak dah buat entry ni. mereka paham tuh....cepat2 kak pi pos...jgn lengah2..sian dieorg tgu adiah akak tu heheeheheh

tahniah pada pemenang!

LyNn HaMzAh said...

sI tEDI : tq bg pihak pemenang...hehehehe...

LyNn HaMzAh said...

lieya : itu la pasal...kesian la kat diorang...ni br jer hbs meeting...aduhai...

Liessa said...

salam kak lyn...
pasal hadiah tu tak pe...

lg 1 nak bgtau klu kak lynn leh betul kan la...
poskod yg sy bg tu silap la pulak...poskod yg betul 59100, kl...
bukan 59200...huhu...tapi klu dah pos tak pe la...tawakal jer la...hihi...

kella said...

Ala.. kak lynn.. tak kesah la.. kak lynn dah anjurkan pon dah kira baguss... hehehe..
thanks so much again! :)