March 14, 2010

Dan Pemenangnya Jatuh Kepada....

Encik Juri Wedding Photo Contest yang Lynn anjurkan telah menetapkan pemenang2 yang bertuah...Agak pening juga kepala Encik Juri untuk pilih gambar yang cantek dan wajar untuk memenangi pertandingan ini...

Erm, Lynn rasa korang yang membaca blog Lynn nie pasti ternanti2 keputusan pertandingan yang first time Lynn anjurkan nie kan...Lynn plak yang berdebar rasanya...Tarik nafas panjang2 Lynn...Phewwww...Ok lah...Lynn nak umumkan pemenang nie...Drum roll pleaseee....

Tempat Pertama :


Tempat Ke2 :


Tempat ke3 :


Hadiah Saguhati :


Itulah dia 4 pemenang yang bertuah...Untuk mereka2 yang tak berjaya tu Lynn harap korang tak terasa hati la yer...Encik Juri dah tetapkan nie la gambar2 yang canteks dan berkenan di hati dia untuk dijadikan pemenang...

Para pemenang please email Lynn your full name and address yer...Untuk tujuan pemberian hadiah la apa lagi...Hehehehe...Lynn rasa happy sangat sebab para pemenang dah diketahui dan lepas nie leh la Lynn plak joint contest2 lain yang kawan2 anjurkan...

Oklah...Malam nie ada kenduri aqiqah kawan satu pejabat Lynn...Nak siap2 nie...Nanti Lynn update citer pasal kenduri aqiqah tu yer...Adios...

19 comments:

aenareal said...

yeah msuk dalam senarai nie..hihi thank u so much..hihi

LyNn HaMzAh said...

congrats...email me ok...

Wanita Itu said...

tak menang :(

Cath J said...

Tahniahhhh utk semuaaa.... yg nombor 1 tu memang lawa lah... I pun suka sgt... lovely..

:)

great contest.. selalu2 lah buat... ;-p

LyNn HaMzAh said...

wanita itu : next time cuba lagi yer kalau lynn buat contest...jgn sedih2...
Cath J : i pun suka pic tu...nampak very loving...

rDnA said...

tahniah2 pada spe yg menang..huhuhu sedih tak menang..
tp mmg cantik la gmbr pemenang tu

LyNn HaMzAh said...

rDna : jgn sedih2 yer...encik juri memang pening kepala untuk tentukan pemenang...semua pic cantek2 la...anyway thanks sbb sudi joint contest nie...

☆ lieya latif ☆ said...

okey la kak lynn..cantik2 gambar yg menang.....tahniah pada yg berjaya...yg tak berjaya tu....don worry...cube lagi!!

LyNn HaMzAh said...

lieya : betul la tu...banyak gambar yg cantik...utk yg tidak berjaya jangan putus asa ok...

Liessa said...

tq sgt2 kak lynn...Alhamdulillah, kali ni ade rezeki menang lah...hehehe...nanti sy emel add yer...Tq pihak juri krn sudi memilih...

Liessa said...

sy dah emel kan address ye...kat emel yahoo kak lynn...

LyNn HaMzAh said...

Liessa : congrats...your pic memang nampak loving la...nanti kak lynn pos hadiah k...

SJB said...

Congratulation to the winners :D.

Aishah Megahasz said...

Wah...terkejut tengok menang. Tak sangka. Hari ni baru perasan menang. Thanks a lot buat contest ni.

LyNn HaMzAh said...

SJB : next time kalau ada contest joint lagi yer...

LyNn HaMzAh said...

Aishah : congrats...nanti email Lynn your full name & address ok...

kella said...

yaaa... menang rupanya? alhamdulillah... tengkiu kak lynn..
camana kita leh terlepas entry kak lynn yang ini? entry lain leh lak baca! tapi entry ni leh terlepas lak!
tengkiu so much kak lynn!! tempat ke tiga pun ok! Alhamdulillah...

kella said...

errr... mana nk dapat alamat emel akak?

kella said...

ok, k Lynn..saya dah dapat hantarkan ke emel yahoo akak..
terima kasih sekali lagi!