March 2, 2010

Bersiaran Langsung Using My Celcom Broadband

Malam nie Lynn bersiaran langsung menggunakan my beloved Ms. Pinky & CELCOM broadband Lynn yang baru jer diupgrade kelajuannya...Hehehe...

Rasa syok sangat sebab dapat spend masa dengan Ms. Pinky malam nie...Dapat la juga Lynn nak mencoretkan something kat blog kesayangan Lynn nie...Hari nie macam2 jadi kat pejabat...Kerja berlambak sangat tapi i manage to settle all it before 3.00 p.m...Berkat kesungguhan dan fokus kepada kerja telah membuatkan Lynn melanguk jer selama 2 jam nak menunggukan waktu pejabat habis...Nak tak nak Lynn buat la kerja2 pembersihan bilik...Ok la tu kan...

Kalau korang semua nak tahu Lynn dapat pengajaran yang paling bagus sekali kat pejabat hari nie...Memang perit rasanya tapi Mr. Hubby dah slow talk dengan Lynn...Bagi kata-kata semangat dan pujuk Lynn dengan baik sekali...Huhuhu...Walaupun kata2 tu semua Mr. Hubby ucapkan melalui panggilan telefon tapi terasa sampai ke lubuk hati...Rasa selesa sangat waktu tu...

Sekarang nie Lynn memang arr kena berpada2 dengan insan2 di pejabat Lynn...Walau sebaik mana pun Lynn dengan office mate, Lynn tak boleh percayakan mereka 100%...Lynn dapat rasa ada di antara office mate Lynn nie bermuka2 dan suka tikam belakang...Huh...Depan Lynn berkata yang baik jer tapi bila di belakang Lynn dia la mastermind dalam semua hal...Owhhh...Tolong la...Kenapa la semua nie leh terjadi dalam hidup Lynn yer...Really hate it...

Bila jadi macam nie Lynn memang tak kan balas apa2 pun...Sebab Lynn tak nak tergolong di kalangan orang yang suka jaga tepi kain orang...Huhuhu...Besar dosanya tau...Dah la ibadah yang wajib dibuat pun Lynn still lemah dan masih perlu bimbingan ini kan pula nak buat kerja2 tak berfaedah macam nie...Tidak la wei...Jadi sekarang nie Lynn serahkan segalanya kepada ALLAH S.W.T...Semoga ada hikmah di sebalik apa yang terjadi...Amin...

7 comments:

sensei14 said...

xpe kak, nti pkai perisai or slendang cam batman,sure xkene tikam.hehe..
susah kalo da yg dgki, syik nk jatuhkan jer. sntiasala bdoa agar djauhkan bnda2 yg xbaik ni..

Poyaty said...

memang k.lynn. jgn caya sgt dgn org2 yg suka tikam blkg. mmg byk org byk muka skrg. mcm scary. haha. all d best k.lynn

Wanita Itu said...

betul kak, saya setuju.. tak leh percaya 100% ..

☆ lieya latif ☆ said...

ye kak...alahai tak suke laa kalo kat opis ade golongan2 camtu...kite ni keje n berkawan nak hepi2...tetibe ade yg mcm ni...mmg spoil mood kite...takpe kak, aka buat bodoh jek..yg penting keje siap n tip top

kak, lieya pun pakai celcom...mmg puas ati....laju jek sepanjang dah gune nak dekat setahun nieh....

Liessa said...

hi...biasa la tu, kat mane2 opis pun ade...klu ikutkan perasaan mmg geram n tak sonok nak keje bila ade org cam tu kat opis...yg penting kita kene sabar n wat tak tau je dgn org cam tu...

SJB said...

Ini lah yang bahaya ni. orang di office. Memang tidak boleh percaya 100%.

Jade Tiong said...

Celcom Broadband? Connect celcom smooth?