March 27, 2010

Beautiful Blogger Award

First time in my blogging life dapat award nie...Hehehe...Macam artist la plak...Tiba2 teringat plak kat Anugerah Bintang Popular Berita Harian yang bakal berlangsung 4 April ni...Happynyer Lynn dapat award...Untuk pengetahuan korang Lynn terima award nie yer..


Actually ada 2 rakan yang telah memberikan award nie pada Lynn...Mereka yang sungguh baik hati yang sudi memberikan award nie pada Lynn ialah Liessa dan Zana @ Mama Batrice...Sungguh happy sebab ini lah my first award yer...Sebelum nie tak pernah dapat award apa2 pun...Hehehehe...

Sebenarnyer Lynn kena completekan beberapa perkara utk terima award nie tapi masa sgt terhad okey lately nie...Jadi Lynn pun nak bagi award nie kepada beberapa kawan blogger Lynn...Tak mau la merasai kegembiraan ni sorang2 jer...Biar ramai yang gembira & suka terima award nie...Dan anugerah ini disampaikan kepada:
  1. Kak Linda
  2. Lieya Latif
  3. Ryna
  4. Zalikha Taza
  5. Mas Zuber
  6. Dina Rosle
  7. Shakirah
  8. Suraya
  9. SJB
  10. Ila
Sebenarnyer nak bagi kat semua kawan2 blogger...Tapi takkan la nak letak panjang berjela kat sini kan...Hehehe...Jadi siapa yang nak award nie amek jer...Hehehe...

6 comments:

aliquenyer said...

hehe..maceh sis..=)

SJB said...

Thanks for the award hehehe. But I pun dah dapat award macam ni hehehe.

LyNn HaMzAh said...

aliquenyer : hehehe...

LyNn HaMzAh said...

SJB : owwhhh dah dapat...tak per...leh tambah koleksi award u...

fikaryna said...

lynn..walau da dpt..tq jgk..huhu..

LyNn HaMzAh said...

ryna : hehehe...hope sudi terima la yer...