February 17, 2010

WeDdinG PhOto ConTeSt By LynN HamZaH

Salam....

Hi semua...Secara rasminya Wedding Photo Contest yang Lynn anjurkan 26 Januari 2010 tamat pada 15 Februari 2010...Sorry la lambat buat entry tentang contest nie...Lynn balik rumah parents di Rawang...Jadi masa untuk blogging nie agak terbatas la...Sorry yer kawan-kawan...

Happy sangat sebab ramai juga yang menyertai contest nie...Untuk pengetahuan semua seramai 77 peserta telah menghantar penyertaan masing2...Oh yer, kalau ada yang tak tersenarai dalam list peserta di side bar blog Lynn please inform Lynn yer...Tapi setakat hari nie rasanya itu la senarai peserta yang menyertai contest nie...

Lynn nak ucapkan tq kepada semua yang menyertai contest nie dan sebagai permulaan untuk pemilihan pemenang Lynn akan meminta juri untuk contest nie select 30 photo yang terbaik di antara 77 peserta...Lynn akan pamerkan 30 photo tersebut sebelum 26 Februari 2010...Update seterusnya tentang contest nie korang kena la tunggu yer...

Untuk 77 peserta yang telah menyertai contest nie Lynn wish korang semua good luck yer...Contest yang Lynn anjurkan nie untuk suka-suka jer...Just for fun...Jadi untuk mereka yang tidak terpilih dalam 30 photo yang terbaik hope tak la terasa hati yer...Lynn juga nak berterima kasih kat korang semua kerana support contest nie...Jadi kalau ada di antara korang yang nak buat contest tu maklum la kat Lynn yer...Nanti Lynn plak leh joint contest korang...Hehehe...

8 comments:

nsazwa said...

salam..
tq..nama nani ada...xsabar tggu result.

LyNn HaMzAh said...

nsazwa : good luck yer...

LyNn HaMzAh said...

nsazwa : good luck yer...

fikaryna said...

rase cam dalam anugerah filem pulak..huhu..kira nama daha da side bar pun cam senyum jer..hik2..

cikbedahlaser said...

bedebar...mcm sehati berdansa lak rasa...

sy nk wat contest farmville la...kak lyn nak join??

LyNn HaMzAh said...

cik bedah laser : huhuhu...mcm mana nak joint tu? farmville x pandai main lor...

SJB said...

Thanks for the info.

Note: PLEASE PICK ME (^_*).

kella said...

" pilihlah aku jadi temanmu.. yang pasti setia menemanimu.. jgn kau salah pilih yg lain.. yg lain belum tentu setia... jadi, pilihlah aku!"
hehehehe... nyanyi nynyi jom!