February 9, 2010

- We Give Our Full Support To You -

Last Saturday sewaktu KSK LPP Johor menganjurkan Sukan Tahunan, Mr. Hubby telah dipilih untuk menjadi salah seorang player bola sepak untuk team PPD Johor Timur...Walaupun Lynn busy sket sebab terlibat dalam jawatankuasa penganjur untuk program nie tapi Lynn tak lupa untuk memberi sokongan kepada Mr. Hubby dan pasukannya...Dan untuk menambahkan lagi sokongan tu Lynn dan Mr. Hubby bawa la Lovely Qistina memandangkan our princess tu x der apa2 aktiviti pun kat school dia...

Erm, sambil sokong Mr. Hubby & team, Lynn ada amek beberapa gambar Lovely Qistina kat padang...Korang layan la yer gambar nie...

Waktu nie Mr. Hubby baru nak masuk padang...

 
Lovely Qistina menempel jer ngan Papa dia...

  
Lovely Qistina lagi...

  
Erm...

  
Chak...


 Lovely Qistina dah bosan waktu nie...Leh la plak masukkan rumput dalam botol mineral water tu...

  
 With Mama...

Lovely Qistina kepenatan...Sampai tertido-tido...


 Comeynyer dia...

  
Kat tepi Dewan Badminton & Ping Pong...

  
Dengan Papa lagi...

 
 Dengan Mama plak...Hehehe...

Seboleh-boleh nak bergambar atas jambatan kecik nie...

Takut la tu...Huhuhu...

Oh yer, Mr. Hubby & team menjuari pertandingan Bola Sepak pada hari tersebut...Hadiah x la happening sangat...Setakat tuala mandi yang ada logo KSK LPP Johor jer...Tapi yang diorang  nak sangat menang tu sebab tahun nie disediakan Piala Pusingan...Dan Piala Pusingan untuk Bola Sepak telah ditaja oleh Pengarah LPP Johor...Tq so much yer Boss sebab sudi nak menaja...

Untuk makluman korang Lovely Qistina tak meragam sepanjang kami berada di Pusat Pertanian Ayer Hitam...Tak der menangis-nangis or melalak ajak balik...Bila jumpa auntie2 & uncle2 dia akan salam...Cuma dia x berapa berkenan lor dengan kawan Mr. Hubby yang suka mengusik dia...Hehehehe...Lynn & Mr. Hubby happy tengok dia nak involve dengan orang di sekeliling dia...Mungkin ini disebabkan pendedahan dia di Tadika Ixora Ria...Syukur Alhamdulillah...

4 comments:

fikaryna said...

qis anak abah yer..huhu..nampak no manjernya..huhu..

LyNn HaMzAh said...

fikaryna : sometimes jer manja dgn papa dia...bila kat rumah lebih dgn saya sampai nak masak pun tak senang dibuatnya...hehehehe...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

seronok ada xtvt camtu
batrice pun kalau org rajin nyakat dia...mmg xde nyer ler dia nak berkenan ngan orang tu..siap tarik muka lagi...

LyNn HaMzAh said...

Zanna : betul la zana...budak2 nie kalau orang selalu sakat dia memang dia akan ingat...jangan harap la dia nak baek dgn org tu...