February 11, 2010

UpDate WeddiNg PhoTo ConTesT by LyNn HamZah

PerHatiaN SeMuA

Tarikh Tutup Wedding Photo Contest yang Lynn anjurkan akan berakhir pada 15 Februari 2010...

Tinggal 4 hari jer lagi untuk anda hantar penyertaan anda...(Untuk saper yang berminat utk joint la...Hehehehe)

Untuk peserta yang dah hantar penyertaan, Lynn dah update senarai penyertaan anda di Side Bar blog Lynn nie...Alhamdulillah penyertaan sangat mengalakan...Good luck untuk anda semua...

Sekiranya ada di antara mereka yang hantar penyertaan tapi Lynn x update kat Side Bar Lynn please give me a note yer...Maybe Lynn terlepas pandang...

Untuk mereka yang ingin menyertai contest ini boleh klik SINI...

7 comments:

Umie Alisha said...

Salam,

hi lynn, nama ai xde dlm senarai...
http://umie-alisha.blogspot.com/2010/02/wedding-photo-contest-by-lynn-hamzah.html

Umi said...

salam.. alamak, nama penuh la plak... hehehe...

akiratoriza said...

salam...

same goes to me... nama saya pun xder lam senarai... plz jgn terlepas pandang lagi yerk..
http://akiratoriza.blogspot.com.

LyNn HaMzAh said...

Umie Alisha : sorry, will update your entry...tq so much...
Akiratoriza : i tak boleh masuk blog u...knp yer?

LyNn HaMzAh said...

akiratoriza : okey...dah leh masuk...nanti saya update entry awak yer...

Shirley S said...

Hi Lynn...nice contest ya..:) i pun nak join jugak...Pls click link here.Thks..

http://ss-weddingcollections.blogspot.com/2010/02/wedding-photo-contest-by-lynn-hamzah_13.html

Shirley S said...

Hi Lynn...saya nak juga jadi follower u...but i don't see any column 'follower' in ur website for me to sign up..pls advise..Thks...:)