February 10, 2010

Layang-Layang Terbang Melayang

Aktiviti hujung minggu lepas diteruskan dengan bermain layang-layang di Bandar Dato Onn...Lovely Qistina memang enjoy sakan la...Tapi main pun tak lama sebab Mr. Hubby kebetulan ada urusan pekerja asing untuk projek ikan PPK dia...Jadi kul 5.30 petang baru kitorang gerak dari rumah...Sampai jer kat Bandar Dato Onn jam 6.00 petang dan parking memang pack giler lor...Sesuka hati jer parking kat tepi jalan termasuklah kami...Huhuhu...Seb baik la ada Abang RELA...Leh gak tengok2 apa yang patut...Tengok ker? Hahahahahaha...

 
Lovely Qistina...


Seb baik arr pinggang Mr. Hubby dah ok...Leh dukung Lovely Qistina...

 
Macam2 layang-layang yang dijual...


Pilih jer la nak yang mana satu...Then sediakan duit...


Jom kita main kat depan tu...


 Tukang main layang-layang...

  
 Amboooiii sukanyer dia...

  
FOKUS

  
 Qistina lagi...

  
 Pegang elok-elok yer sayang...

  
Sampai duduk-duduk anak dara nie...

  
 Macam terror jer nak gulung benang tu...Hehehehe...

  
With her lovely Papa

  
Qis pegang macam nie...Jangan lepaskan benang nie yer...

  
 Macam berebut jer Papa ngan Qistina

  
 Akhirnya Papa mengalah...Hehehehe...

Sekarang nie musim angin kuat kan...Jadi aktiviti main layang-layang nie sangat sesuai la dilaksanakan waktu nie...Insyaallah kalau ada peluang, Lynn & Mr. Hubby nak bawa lagi Lovely Qistina main layang-layang...Leh gak keluarkan peluh dan release tension kan...Okey la...Adios...

2 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah seronok ler si qistina main layang2 kat situ..
kak...bukan ke ada pesta layang2 kat situ...ingat cam yang selalu buat kat bukit layang2 pasir gudang...coz' nengok cam biasa jerrrr...

ari tu gi jj tebrau..
singgah sat kat kawasan lapang sebelah jj tebrau tu...kat situ pun ada gark yang jual layang2 camtu...
3 layang2 en laling hubby kena pow ngan si batrice kak...

LyNn HaMzAh said...

Ermmm...Kak lynn datang hari last...dah tu dah kul 6 plak tu...x dapat main lama2 la Zana...Pesta layang2 memang kat Pasir Gudang tp tak tahu la knp Bandar Dato Onn pun ada buat gak...Mungkin untuk promote tempat tu kot...apesal sampai 3 layang2 en laling hubby zana kena pow? banyak tu...Batrice main semua ker layang2 tu?