February 23, 2010

Jawatan Kosong di LPP

Berita baik untuk kawan-kawan yang masih mencari-cari pekerjaan tetap atau nak perbaiki jawatan yang sedia ada sekarang nie...Untuk pengetahuan korang semua baru-baru nie Lembaga Pertubuhan Peladang @ LPP tempat Lynn & Mr. Hubby cari makan ada keluarkan iklan kekosongan jawatan...Ada beberapa jawatan kosong yang ditawarkan dan untuk info yang lebih lanjut korang leh terjah sini okey...Lembaga Pertubuhan Peladang...

Syarat-syarat dan borang permohonan jawatan pun ada kat web tu...Jadi untuk mereka yang masih menganggur, student2 yang baru jer grad atau korang2 yang nak kerja gomen maybe ini adalah peluang korang...Mana tahu ada rezeki korang semua...Lynn just share this info dengan korang jer...Terpulang la pada korang yer nak apply atau tak...Hehehe...Seperti kata GTO Eryiqazz, Sharing is Caring okey...

6 comments:

ita cutevirus said...

betul betul betul.. sharing is caring.. thanks!!

LyNn HaMzAh said...

ita : yup...

SJB said...

Baik betuk engkau Lynn.

LyNn HaMzAh said...

SJB : hehehehe...hidup kena baek...

Liessa said...

nak tanya leh tak...post ni kan ne yer...dlm kl ker...tq bgtau...cam nak apply jer..

Liessa said...

nak tanya leh tak...post ni kan ne yer...dlm kl ker...tq bgtau...cam nak apply jer..