February 25, 2010

Esok Birthday Mr. Hubby

Mr. Hubby sambut birthday yang ke-29 pada hari esok.  Kebetulan esok cuti Maulidur Rasul dan rasanya syok la sket sebab banyak program yang boleh diaturkan sempena cuti & birthday Mr. Hubby Lynn nie.  Lynn dan Lovely Qistina tak merancang something yang BIG untuk birthday Mr. Hubby tahun nie.  My plan just nak spend our time together dan celebrate ala kadar jer.

Lynn dan Lovely Qistina need to think nak bagi hadiah apa untuk Mr. Hubby...Erm, tapi bolehker Lovely Qistina suggest anything untuk Papa dia.  Hehehehe.  Mustahil kut.  Nak tak nak kena la Mama yang fikir apa nak bagi kan.  Fikir Lynn apa nak bagi pada Mr. Hubby tu.  

P/S : Kalau boleh korang tolong suggest sket nak hadiahkan apa kat Mr. Hubby Lynn nie.  Mana lah tahu idea korang leh pakai.   

8 comments:

SJB said...

Baju? (^_^).

LyNn HaMzAh said...

Erm...okey juga...

☆ lieya latif ☆ said...

perfume ke kak lynn.....sambil tu ajak ar pi mane2 belanje makan...

anyway, hepi besdei in advance tuk papa qistina...semoga dimurahkan rezeki selalu...amin

LyNn HaMzAh said...

tq2...nanti kak lynn sampaikan pada tuan punya badan...x blk johor minggu nie lieya?

Jawa a.k.a USERMODE said...

hurm... first of all, Happy Birthday" to him :D

hadiah eh? as a guy, im my point of view, i always expeting things that i have been looking for long. eg: a guitar that i've been longing for.. share duit pun takpe :P

but the thing is, buy something that he would use dan yang paling penting dia memang nakkan benda tu. sebab to me, even how sweet the present is, but useless to me, it'll just get appreciated on the day u gave me. hahahah~!!!

or maybe belikan dia cincin silver yang suits his style :)

Wanita Itu said...

owh hepi besday... hmmm adiah hmmm... perfume still :)

Mak Long Cyber said...

Ada tak barang yang da lama dia
teringin and nak? Cuba wat surprise
bagi barang tu. ;)

Sher Cassandra said...

Hi lynn...selalunya kalau b'day ni mesti nak bagi hadiah kan...
apa salahnya lynn cuba lain dari yg lain pula seperti 'candle light dinner' di rumah. Lynn suruh hubby balik lambat sikit,then lynn prepare lah apa2 yg patut seperti masak fav food's hubby ke...

Pastikan lampu rumah tu gelap sedikit hehehe....

Bila hubby masuk rumah tu then lynn terus cakap surpriseeeee hehehe...

ni pendapat saya je....^_^