February 24, 2010

Cuti2 Lagi

Jumaat, Sabtu & Ahad...3 hari tu cuti minggu nie...Apa perancangan korang sempena cuti 3 hari nie? Kebetulan gaji bulan Februari nie dah dapat pada 8hb lepas...Jadi budget untuk merayap & meraban ke sana sini agak terbatas la...Huhuhu...Lynn ada jemputan kawen minggu nie tapi kat KL la...Cuti CNY hari tu baru jer balik KL tak kan la kitorang nak balik KL lagi minggu nie...Boleh bankrap wooo kalau balik KL tiap2 minggu...Bukan sket2 kos nak balik ke KL tu...Minyak + tol + dan lain2 boleh mencecah ke RM400.00 sekali balik...Huhuhu...

Korang rasa apa la agaknya program yang menarik untuk dibuat minggu nie yer?  Waktu Lynn kat office siang tadi, ada sorang adek kat LPP HQ pun duk mengadu dengan Lynn yang dia tak tahu nak buat apa weekend nie...Kira kes dia sama la dengan Lynn...Korang nak tahu apa cadangan yang Lynn bagi pada dia?  Lynn suruh dia gie main layang2 ngan wife dia kat Taman Tasik Titiwangsa...Wakakakaka...Tapi best apa cadangan Lynn tu...Kalau la Lynn stay kat KL sure Taman Tasik Titiwangsa tu jadi tempat riadah untuk Lynn sekeluarga...Lebih2 lagi bila ada anak nie...Kat Taman Tasik Titiwangsa tu banyak playground kan...Comfirm Lovely Qistina leh main sakan kat situ...

Kalau korang nak tahu kat JB nie tak der tempat menarik sangat...Tempat2 riadah  tak banyak...Shopping complex  jer yang banyak kat JB nie...Kat ceruk mana pun sure ada shopping complex...Tapi takkan la nak berjalan kat shopping complex jer...Betul tak?  Oh yer...Lupa plak nak bagi tahu korang...This Friday bersamaan 26 Februari birthday Mr. Hubby...Hadiah tak beli lagi...Mr. Hubby awal2 dah kata jangan membazir beli hadiah...Tapi tak kan tak belikan hadiah langsung untuk dia...X best la kan...Erm...Nak kena fikir nak beli hadiah apa untuk Mr. Hubby...Nak beli apa ek?

5 comments:

kella said...

kak lynn usha2 la apa brg yg dia idam2kan..hmm.. macam yg penah kita bagi kat bf@hubby sekarang;
-Renoma ;p , jam, dompet kulit, tali pinggang kulit (jaga2 kulit B**i ;p), buku, jaket
dan yg tgh dok ada dlm senarai nk bagi dia;
-besi angkat berat tu.. (kasi lagi power pnya otot2 nya tu..)
-kapal (ala kapal yg kena pasang2 tu)
kalau mampu, very da vast lagi..
lappy,kamera,motor,keta ke..
huu..

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...hari tu mr. hubby dah sound jgn beli apa2 sbb hujung januari lepas dia dah dapat pakai kereta idaman dia...kak lynn pun dah top up duit muka kereta waktu tu...dia kata itu mcm hadiah hari jadi utk 3 tahun...tp x syok la...mesti nak beli juga walau yang simple2...

fikaryna said...

lynn..besday hubby best kalau dpt wat serprise kan..mgkin g makan bakso kat tepi laut pontian bawak anak2 ok kot..ryna masa blajo dulu..punya la suka jalan2 sampai tg pengelih kami g..sanggup..hik2tp kalau lynn nak beli barang2 utk hubby pun okeh..at least bila dia guna dia ingat kita kan..cuma ryna pun x tau nak bg idea apa..huhu..

kella said...

owwhhh... dah dapat keta..
besa punya adiah tu..
hmm bagi je la yang simple2, kasi kad handmade je kak.. kita selalu uat tu je paling simple..

SJB said...

Bawah keluarga pigi picnic hehehe.