February 11, 2010

CPM & CPC oleh Nuffnang

Lynn baru jer melayari blog sahabat-sahabat dan baru jer dapat info tentang iklan CPM & CPC nie...Rasa macam orang kuno pun ada gak...Lambat betul terima info-info yang bagus macam nie kan...Dan saat ini yang ada di fikiran Lynn, kan bagus kalau dapat kempen CPM ni...Sure banyak yang kita leh earning dari iklan CPM nie berbanding CPC...Tapi nak dapatkan iklan CPM nie amat lah susah...Kita sebagai bloggers kena la tingkatkan traffic blog kita dan waktu tu nanti baru la ada advertisers yang nak iklankan kempen diorang kat blog kita nie...Agaknya la kot...Kalau x betul tolong betulkan yer kawan2...

Jadi mulai saat nie, Lynn kena berusaha lebih lagi la untuk meningkatkan traffic di blog Lynn nie...Dan untuk korang2 yang dah expert dalam Nuffnang nie boleh la bagi advise sket kat Lynn yer macam mana nak tingkatkan traffic di blog Lynn nie...Okey arr...Chiow...

No comments: