February 15, 2010

Confius

Setiap kali bila Lynn & family balik kampung kitorang sure akan mengalami masalah nie...Lynn nie jenis tak leh nak duduk diam jer bila balik kampung...Senang citer memang kaki jalan la...Hahahaha...Kali nie cuti CNY lama plak tu...4 hari lor...Kalau nak stay jer kat rumah sure bosan la yg teramat sangat...Tapi Lynn tak tahu nak gie mana nie...

Last Saturday Lynn dan family Mr. Hubby dah pergi beriadah sambil mandi manda kat Hutan Lipur Ulu Bendul...Kitorang x mandi manda pun...Just melayankan Lovely Qistina dengan 2 sepupu dia (Qilah & Mia) mandi manda...Hehehe...Seronok budak2 tu...After that Lynn minta Mr. Hubby bawa Lynn ke Istana Seri Menanti...Dekat jer dgn Hutan Lipur Ulu Bendul tu...Dah lama betul nak pergi tengok istana tu tapi x berpeluang...Bila dah dapat pergi tak plak diberi kebenaran untuk mengambil gambar di dalam istana tu...

Erm, Lynn x pasti plak kenapa...Tapi Lynn ada la amek beberapa keping gambar kat luar istana tu...Nanti bila Lynn dah balik JB Lynn upload yer semua gambar2 tu...Sekarang nie Lynn, Mr. Hubby & Lovely Qistina kat rumah parents Lynn di Rawang...Selasa nanti baru la kami akan balik ke JB...So hari nie tertanya2 la nak pergi mana yer bawa Lovely Qistina nie...Nak beriadah di Taman Tasik Titiwangsa, melawat ikan2 di Aquaria KLCC ker, atau nak gie naik Cable Car kat Genting Highlands...Confius lor...

Kawan2 kalau ada cadangan tempat2 yang menarik yang boleh dilawati oleh Lynn dan keluarga leh la bagi comment sket yer...Lynn bercadang sangat nak bawa Lovely Qistina berjalan2 hari nie...

2 comments:

cikbedahlaser said...

eee org kata istana tu ade penunggu...
n ade satu seksyen... blkg istana tu tak leh masuk...
sebab tu la..
uhuhhhuhuhuhu x taw la kesahihan nye... dgr ni pon masa wat case study time bljr dlu.. hehehhe

owhh ye.. biasa ny dlm istana mmg ada larangan x boleh amik gmbr atas dasar2 keselamatan.. klu tak silap.. sbb istana negara pon mcm tu...

LyNn HaMzAh said...

cik bedah laser : yer ker? erm, tak tahu plak kesahihan citer tu...my MIL pun x der ckp apa2 pun pasal istana tu...hope tak der la apa2 yg buruk berlaku sebab Lynn & family just nak melawat tempat2 bersejarah jer...