February 25, 2010

Blog Lynn Kena Block?

Aduhai...Pagi2 dah buat Lynn cuak...Huhuhu...

Memang dah jadi kebiasaan setiap pagi Lynn akan on PC Lynn dan terus jer log in ker blog Lynn nie...Tapi entah macam mana awal pagi tadi blog kesayangan Lynn nie tak juga muncul2 kat monitor PC Lynn...Rasa cuak, takut, sedih, bengang dan macam-macam ada la...Try juga tanya kat kawan-kawan lain kat office nie...Erm...Most of their PC tak leh buka blog Lynn nie...Masing-masing pelik semacam jer...Lynn dah tentu la pelik tahap gaban sebab malam tadi Lynn baru jer taip satu entry kat rumah...Ok jer...

Tapi apesal pagi nie tak leh buka?  Tension woooo...Pukul 8.30 pagi Lynn dah sibuk menelefon IT Technician kat LPP Johor nie...Tanya dia kenapa la blog Lynn nie x appear kat monitor...Sedangkan Lynn boleh jer masuk blog RYNA, ZAZA dan KAK SUMI...Lynn siap sound lagi kat Technician tu, korang block blog aku ker wei?  Huhuhu...Tapi diorang kata tak der block2 la kat LPP Johor nie...Tak pernah pun diorang block apa2 selama nie...

Diorang suruh Lynn try lagi dan kalau tak boleh juga tunggu la sampai tengahari sket baru on blog Lynn nie...Hissshhhh...Nak tunggu sampai tengahari baru nak on...Biar betul...Mati kutu la Lynn kalau tak leh buka blog nie...Tak sanggup rasanya nak menunggu sampai tengahari...Lynn terdiam jer waktu Technician tu cakap...Nak tak nak kena la tunggu sampai tengahari...

Tapi dalam 10 minit lepas tu dia Skype Lynn...Dia cakap dah leh buka dah blog Lynn...Berbunga-bunga jer rasa hati Lynn nie...Sekarang nie kalau Lynn tak blogging satu hari Lynn rasa semacam jer...Macam ada yang kurang sebab kat blog nie Lynn mencurahkan rasa hati dan berkongsi pandangan dengan kawan-kawan...Lynn dapat kawan-kawan baru di serata Malaysia nie...Jadi kalau tak leh buka blog macam mana la Lynn nak berhubung dengan kawan-kawan Lynn tu...

Hope sangat la blog Lynn tak buat hal lagi yer...I sayang you tau...Jangan merajuk lagi yer...Huhuhuh...

10 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh....mau tak cuak kan kak...lieya pun penah kene.....gelabah semacam rase.....dah le blog ni tempat kite boring tuk lepak....tetibe tak leh bukak plak.....mmg bikin fenin paler!! heheheeh

salam maulidur rasul tuk akak sekeluarga

LyNn HaMzAh said...

lieya : itu arr...bikin hati kak lynn nie tak tenteram jer...salam maulidur rasul juga untuk lieya dan family...ken salam peluk cium utk 2 gilrs lieya...

fikaryna said...

hehe..lawak la lynn nih..skang da okey..senyum je ler..hik2..

LyNn HaMzAh said...

fikaryna : betul la...pg2 lynn dah start cuak tau...try masuk blog korang semua leh jer tp blog lynn x boleh...sentap kat situ juga...huhuhu...tp skrg dah ok...i like...hehehe...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

fuh...sure ko rasa debar2 kan kak time tak leh view blog ko tu...

aku pun kak...sehari tak ngadap blog...mmg x boleh punyalah..now, ngan fb lagi....hik hik hik

baru ler buat kerja ngan mood yg BAIKKK jerrr

LyNn HaMzAh said...

zanna : betul la zanna...memang berdebar2 jer...rasa mcm nak jer balik rumah amek ms. pinky & broadband kak lynn...huahuahua...

SJB said...

Bagus lah your PC ok dah hehehe.

kella said...

hoho.. cuak..cuak.. mahu tak cuak!

LyNn HaMzAh said...

SJB : lucky me...
KELLA : mestilah cuak...huhuhu...naseb baek x kena block...

Cath J said...

hahahhaha... sama lah kat sini... rasanya sama lah ngan mereka2 tu.. I punya pernah sekali yu.... uhhh hilang semangat.... ;-p