February 24, 2010

The Best Thirty @ 30

Lynn sure ramai yang ternanti2 janji Lynn untuk pamerkan 30 best picture daripada Wedding Photo Contest yang Lynn anjurkan...Okey...Akhirnya juri telah memilih 30 best picture untuk contest nie...Korang tengok la yer...Untuk mereka yang berjaya terpilih dalam The Best Thirty nie Lynn ucapkan tahniah...So banyak2 la berdoa yer mana tahu korang leh jadi pemenang untuk contest nie...

 

  

  


  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 


Kalau korang tanya pendapat Lynn siapa pemenangnya Lynn pun rambang mata nak memilih...Sebab semua gambar nampak cantekkkkssss bangat dan loveeeeennngggg gilerrr....Teringat plak saat-saat indah waktu wedding Lynn & Mr. Hubby...Ok la...Keputusan pemenang contest nie akan diumumkan sebelum 15 Mac 2010 yer...Adios...

18 comments:

fikaryna said...

lynn..dah ada dalam top 30 pun dah cukup baik..huhu..tq..

Naza said...

dlm top 30... Alhamdulillah... hehehe... byk gambar2 yang menarik... pada sesiapa yang menang atau x menang tahniah yer coz gambar2 korang memang da-bomb... kalo naza jadi juri pun pening gak nak pilih... semua cantik2 n loviiiiiiiiinnnnnnggggg sangat2.... hehehe...

zaza said...

next year buat lagi,...kalau kite dah kawen.. boleh la join.. haha..

LyNn HaMzAh said...

ryna : congrats...
naza : betul kan lynn ckp...byk sungguh yg cantik2...dah naik pening dah juri nak memilih...
zaza : insyaallah akan buat lagi...next year kawen ker?

Cath J said...

Yeayyy... Terima kasih lah sudi pilih kitaorg ni... dapat masuk top 30 pun happy.. ^_^

semua lawa2 lah... takuttt!! LOL..

kella said...

ALhamdulillah..
dapat top 30! tak sangka pun ada gak..
tq kak lyyn..
moh le doa reramai, best jugak dapat join contest cam nih, cam semangat je nak tahu sape pemenang! sumer pon hebat2 belaka!
congrats to all..
n thanks to kak lynn..

likeithot said...

alhamdulilah..terpilih gak dalam top 30..a'a memang ramai yang cute2 nie..aduh...harap2 la..

SJB said...

I guess you don't need my wedding picture anymore kan (^_^). Sorry you tak dapat save my picture.

I B U E L I S H said...

alhamdulilah dpt top 30 pon dah syukur sgt2 x sangka laku gak pict makkk....sangat CHANTEK N DA BOOM pict2 kamu2 semua...mari2 kite kasi juri pening heee....

seiza said...

wargh... dpt masuk top 30... dh cukup baik. harap2 rezki murah lg... tx

MyRule said...

yeahh...to 30..hehehe

good luck to all..:P

II riEnAsHaM II said...

wow..dapat top 30 pon sangat hepi..thanks coz choose my pic...

Liessa said...

ye ye...tq tq...ada gak dlm top 30...menang ke tak nanti biasa la tu...erm cantik2 seme nye...mmg pening la juri nak pilih nanti yek...hehe...

rDnA said...

yeay!!alhamdulillah..tersenarai dalam top 30 pun dah kira bagus..mmg cantik2 semua gambar2 wedding kalian..
confirm fenin kepala juri nak pilih ni..

alinarman said...

lynn .. tqvm.. tersenarai dlm final 30.. pun dah syukur.. mmg smua chantik2.. tp hrp dpt le satu adiah *wink*

Ameh Wahab said...

Waaaa....dpt masuk top 30 la..time kaceh...kalo ameh pun bleh juling mate nk memilih...semuanye lawa2...hehehe...

zhaslin said...

tq kerana gambar saya terpilih the best 30tor

suhanaoct said...

Tq lynn sebab pilih te dalam top 30..wish all the best..santek2 semuanye.. ;)