January 20, 2010

- QisTinA @ TaDiKa IxOrA RiA -

Entry nie tentang Lovely Qistina lagi...Hehehe...

Last Friday, Teacher Fatimah inform aku & Mr. Hubby yang pada keesokkan harinya Qistina ada School Activity yang dia kena joint...Ermmm...Luckily kitorang x ada buat apa-apa program hari Sabtu tu...Jadi early in the morning Qistina dah bangun tidur sebab too excited untuk pergi ke tadika dia...So around 9.00 a.m. aku & Mr. Hubby pun hantar la dia ke tadika...

Qistina merupakan 1st student yang sampai...Bayang kanak-kanak lain tak muncul-muncul sehingga la jam menunjukkan pukul 9.30 pagi...Aku & Mr. Hubby terpaksa la temankan Qistina sambil tu main2 la kat playground school dia...Hehehehe...Terasa macam kami plak yang pergi ke tadika...We keep questioning apa la activity yang teacher dia create untuk those kids hari tu...

Hehehehe...Rupa-rupanya Teacher Fatimah dah plan untuk buat FISHING ACTIVITY...Aku pun terfikir nak bawa budak2 gie fishing ker? Biar betul...Dah pukul 9.45 pagi Teacher Fatimah pun bawa keluar besen besar & beberapa set fishing untuk kanak-kanak...Lorrrr...Rupa-rupanya activity ala-ala fishing jer...Dan fishing plak kat dalam besen jer...Hehehehe...Tergelak aku & Mr. Hubby kat situ...Tapi kira ok la sebab tadika nie beri new experience for those kids...Nanti bila dah besar leh la ajak mama & papa masing2 gie fishing kan...


 Ishhhh...Mana la Kak Jiha, Mia, dan kawan-kawan lain nie...Qistina dah lama tunggu la...


Qistina nak main buaian dulu la...Tunggu kawan-kawan x sampai2 lagi nie...

 
Qistina sorang jer yang pakai uniform hari tu...Aku x tahu pun yang x perlu pakai uniform pada hari Sabtu...Huhuhu...



 Concentrate betul diorang nie...Pretty girl yang pakai baju kuning tu Jiha...Very close dengan Qistina...



Jiha la yang terror waktu activity nie...Sebab dia yang paling besar kan...


 Apa la yang diorang pandang tu ek?



Mama, tolong la Qis...Tak dapat pancing ikan lagi nie...




Mama busy amek gambar...Biar papa jer yang tolong...Hehehe...

Itu jer gambar-gambar yang sempat diambil...This Saturday x tahu plak apa activity yang Teacher Fatimah dah plan untuk diorang...Ok lah...Nak buat kerja sket...Jumpa lagi...

No comments: