February 17, 2009

Qistina....

1 tahun 6 bulan....

This pic taken at Institut Pengurusan Peladang Langkawi...Erm, sebenarnya bukan gie holiday pun...Ezal is attending Bengkel 'Standard Operating Procedure' selama 3 hari dan kitorang berdua jadi kaki sibuk ikut dia ke Langkawi...Hehehehe...Sambil menyelam minum air la...



1 tahun 7 bulan....

Gambar nie plak waktu kitorang spend masa kat taman rekreasi near by rumah kitorang...Taman rekreasi tu baru jer dibuka untuk orang awam dan yang bestnyer kat taman tu ada macam2 kemudahan...Bukan terhad untuk kanak2 jer...Qistina really enjoy waktu kitorang spend masa di sana...




XPDC Mendaki Gunung Ledang...

XPDC Mendaki Gunung Ledang...

Program ini merupakan program kedua anjuran KSK LPP Johor pada tahun ini...Insyaallah program ini akan diadakan pada 6 - 8 Mac 2009...I really hope that this program akan mendapat sambutan daripada kalangan ahli KSK LPP Johor yang seramai 430++ orang di negeri Johor nie...Jumlah penyertaan program nie terhad kepada 40 orang...

Entah la...Daripada jumlah 430++ ahli KSK LPP Johor yang sedia ada tu harap2 ada la ahli yang nak joint...I think this program merupakan salah satu aktiviti yang sihat dan wajar untuk dijadikan acara tahunan bagi kelab sukan kami nie....Seperti Tournament Bowling dan Sukan Tahunan, acara macam tu mendapat sokongan padu dari setiap ahli...Especially yang muda belia tu...Dan diharapkan XPDC Mendaki Gunung Ledang ini akan mendapat sambutan ramai...Insyaallah...