December 10, 2009

Dah Besar Anak MAMA & PAPA


Pejam celik pejam celik, anak dara aku dan Mr Hubby dah masuk ke usia 2 tahun 5 bulan...Sekejap jer masa berlalu...Next year dah jejak usia 3 tahun anak kesayangan kami nie...




Baru2 nie Lovely Qistina demam + batuk + selsema...Bila bawa gie klinik doc ckp ada lendiri di paru2 dia sebelah kanan...Doc bagi 5 jenis ubat untuk si kecik nie makan...Aduhai...Sedih rasanya tgk anak x sihat...Anak dara kami nie memang susah sket nak makan ubat...Puas dipujuk tapi dia buat bo layan jer...Jadi aku & Mr. Hubby terpaksa la ikhtiar cara lain bagi memastikan dia makan ubat...

Hehehe...Kami campurkan ubat dia dengan susu...Dan syukur alhamdulillah dia nak minum susu yang dah bercampur ubat tu...Petang nie aku & Mr. Hubby akan bawa Lovely Qistina untuk berjumpa doc sekali lagi...Nak tahu tentang lendir yang ada di paru2 dia...Harap setelah berberapa hari makan ubat nie lendir tu hilang la yer...Hope sangat Lovely Qistina sihat seperti biasa...

Erm, gambar2 kat atas tu gambar terbaru kami...Mr. Hubby bawa gie ronda2 kat Puteri Harbour, Nusajaya...Cantik sungguh pemandangan kat situ...Dan kalau ada peluang lagi nak ajak Mr. Hubby & Lovely Qistina naik kapal plak...Hehehehe...Syoknyer...


No comments: