September 7, 2009

Kad Raya 2009...

Erm, pg tadi aku baru jer terima kad raya online daripada kawan-kawan...Antara yang terawal rasanya...Thank you yer Kak Wan & Anne sbb sudi gak nak bagi kad raya kat aku...Hehehe...Ni kad raya yang aku dapat dari diorang...


Kad raya nie daripada Anne - kawan lama waktu belajar di UiTM...



Kad raya nie plak dari Kak Wan...Baru jer kenal di Facebook tahun nie...Tapi dia agak friendly...Nice to know you kak...

Nampaknya mood aku nak bagi kad raya original kepada kawan2 mcm x berapa nak ada la tahun nie...So standby la kredit handphone sebanyak mungkin dan lagi 2 hari nak raya start la sms raya pada kawan2 semua...Hehehehe....Kawan-kawan semua jangan marah yer...Yang penting ikhlas ok...

No comments: